Arhivă articole

Puștii UTA-ei au ținut piept Crișului în amical


După 0-4 cu Pecica, UTA Under 17 s-a mobilizat mai bine cu o altă divizionară terță arădeană, chiar liderul din C4, Crișul Chișineu Criș. Pe arena „Motorul”, testul s-a terminat exact cum a început, fără niciun gol în cele două porți: 0-0!

Ocazii au fost, poate cele mai mari aparținându-le puștilor „roș-albii”, mai precis lui Lingurar și Codrea. Situații au avut și cei de la Crișul, prin Moldovan, Haloș, Ciornei și Velici, dar tabela a rămas înghețată.

Pentru liderul seriei de Vest a Ligii Elitelor jocurile cu adversari de un nivel superior le cad foarte bine, iar când sosesc și rezultatele cu atât mai bine. „Suntem la perioada de acumulare e experiență cu echipe de liga a treia. Nu ne interesează scorul, am jucat bine, am avut două ocazii mari, dar lipsa de experiență a făcut să nu marcăm. Per total, sunt mulțumit de cum ne-am prezentat, dar mai sunt multe de pus la punct, mai avem timp o lună să ne îmbunătățim jocul”, a spus Dinu Donca, antrenorul UTA-ei U17, alături de Adi Ungur și Ștefan Boroș. Săptămâna ce vine, stafful tehnic utist își va mai vedea la lucru elevii cu CS Ineu, iar sâmbătă cu CSM Oradea (2004).

Crișul își anulase amicalul de miercuri cu Șimleul Silvaniei, concluziile săptămânii trăgându-le astăzi, pe „Motorul”. „O partidă de pregătire extrem de benefică, mereu îmi place să joc cu echipele de juniori de la UTA, sunt pregătite fizic și bine antrenate. Sunt mulțumit e modul în care echipa s-a exprimat, dar mai avem de lucru până la prima etapă. A fost un test util, terenul a fost destul de bun, cu doar puțină zapadă pe ici colo. Avem și ceva absențe în ofensivă, Budur și Modan sunt sub tratament, în timp ce Ciornei a jucat azi doar câteva minute, este în revenire”, a punctat Adrian Abrudean, antrenorul principal al Crișului. UTA 19 (miercuri) și CAO Oradea (sâmbătă) sunt următorii adversari din amicale ai celor de la Crișul.

Formații:

UTA U17: Blaga – Szarkozi, Pele, Roșu, Codrea – Mihai, Șerengău, Bulza, Mare – Nagy, Lingurar. Au mai intrat: Pop – Bocancea, Babiciu, Ungureanu, Bokșe, Botoroagă, Popa, Varga, Opriș, Clipotă, Cohuț, Vale.

Crișul: Zamfir – Pătlăgică, Pavel, Teședan, Suslak – Haloș, Susan, Mihuța, Ciobotariu, Clej – Velici. După pauză au mai intrat: Sabău, Nistor, Siminic, Busuioc, Cocriș, Molovan, Ciornei.

FOTO: Costel Șerban

3
0

Un comentariu la articolul: “Puștii UTA-ei au ținut piept Crișului în amical


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.