Fotbal judetean

Abundență la antrenamentele lui „Vladi” după reunire! Dehelean: „Băieții au mare chef de fotbal, sper să jucăm și să ne batem pentru locul 6”





Până la urmă, toate cele 12 combatante au confirmat participarea în campionatul 2020 ce ar trebui să demareze pe 20 martie. Socodorul a spus nu luni, iar până joi s-a răzgândit și a fost reprimită alături de colegele de competiție. CS Glogovăț este pregătită să joace în orice condiții, deși o relaxare a protocolului pe sănătate ar prinde bine bugetului echipei de la marginea Aradului.

Până una alta, „Vladi” a demarat de o săptămână antrenamentele, iar Călin Dehelean și Abdoulaye Diarra au avut plăcuta surpriză să aibă aproape tot lotul sub comandă. „Marți, la reunire am fost 16, joi parcă 15, prezența e bună având în vedere că la noui în trecut au mai fost și probleme din acest punct de vedere. Se vede cu ochiul liber că băieții au mare chef de fotbal, nu am mai jucat un meci oficial de vreo 15 luni, pauza a fost prea mare și apăsătoare. Sigur, ne-am mai antrenat și iarna trecută, când am fost și într-un cantonament la Moneasa și în vară, dar fotbal am văzut doar la televizor. Sperăm să jucăm de această dată, AJF-ul ne dă, deocamdată, garanții în acest sens, deși nu știu cât depindem de ea. Mai degrabă de evoluția pandemiei și, probabil, de costurile cu testarea și restul condițiilor ce trebuie respectate. Noi, ca și club, zicem că suntem pregătiți financiar din acest punct de vedere, dar rămâne de văzut care sunt costurile finale în timpul competiției”, spune Călin Dehelean, „principalul” lui CS Glogovăț.

Cu excepția lui Renato Ardelean, care-și ajută fratele, pe Dennis Man, să se acomodeze la Parma după transferul de la FCSB, toți componenții lotului au fost cel puțin la un antrenament din cele două efectuate săptămâna trecută. La capitolul noutăți îi regăsim pe fundașul Andrei Căciulă (UTA 2002) și atacantul Mario Bubuș (Atletico 98). Se antrenează cu noi, sperăm să și rămână, mai ales că exact de juniori mai avem nevoie. Căciulă joacă și fundaș dreapta, de acolo de unde a plecat Neag, să vedem poate mai aducem unul, maxim doi jucători până începem campionatul. Avem două antrenamente săptămânale, iar de sâmbătă începem și seria amicalelor, împotriva celor de la Felnac. Până acum ne-am mai înțeles să mai jucămcu Păuliș și Zăbrani, dar mai căutăm doi-trei adversari”, a adăugat Dehelean. Bineînțeles, mijlocașul Ianis Sterciuc (UTA 2003) și Robert Kocsis (revenit de la Zăbrani) au rămas și ei pe loc, dar nu au apucat să joace pe puncte la noua lor echipă.

Fără nici cea mai mică pretenție de promovare în Liga 3-a, „Vladi” ar dori – totuși – o clasare printre cele mai bune echipe ale mini-campionatului din primăvară. „De un lucru suntem siguri, că vom juca și din toamnă în Liga a 4-a. În rest, vom încerca să ajungem în Top 6 și să jucăm în play-off, deși, din punctul nostru de vedere, nu cred că se va mai disputa unul. Ar trebui să fim bucuroși dacă terminăm cu bine toate cele 11 etape ce se prefigurează se le jucăm de pe 20 martie încolo”, a mai punctat tehnicianul celor de la Glogovăț.

În ultimul campionat, cel „înghețat” de pandemia de COVID, teamul de lângă Arad s-a situat pe locul 7 cu 19 puncte acumulate în 15 etape.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button