Liga a 2-aStranieri aradeni

Se reface cuplul Chindriș – Tănase în Liga 2-a?





În sezoanele în care au ajuns la barajele de promovare în Liga 1 (2015-2016 și 2016-2017), UTA a contat mai mereu pe cuplul de mijlocași centrali Marius Chindriș (29 de ani) – Ionuț Tănase (23 de ani). Primul s-a transferat în vara lui 2017 la Petrolul, iar Tănase a făcut mai apoi pasul înapoi spre Liga 3-a, la Cermei, nefiind mulțumit de oferta financiară a „Bătrânei Doamne”. De acolo, fotbalistul din generația lui Man, Petre sau Oaidă a ajuns la FC U Craiova, cu care a promovat în Liga 2-a, eșalon în care nu a mai jucat pentru olteni.

În această iarnă, Tănase s-a întors la Arad, a semnat cu Șoimii Lipova, a și jucat în primele amicale ale iernii, dar va încerca să se întoarcă rapid pe scena eșalonului secund. CS Mioveni e interesată de serviciile tânărului mijlocaș, l-a și chemat în pregătiri și dacă va fi mulțumită de randamentul său îi va oferi un contract. Lipova nu se va opune, așa că sunt șanse ca Marius Chindriș, aflat la gruparea argeșeană din luna septembrie a anului trecut și Ionuț Tănase să formeze noul cuplu de mijlocași centrali al trupei pregătite de Alexandru Pelici.

După retragerea din campionat a celor de la Turris, Mioveniul e pe locul 11 în Liga 2, cu 21 de puncte, la doar două lungi de undă de Universitatea Cluj, ultima echipă situată pe loc de play-off. Slatina (deplasare), Recea (acasă), U Craiova (d), Petrolul (d) și Bacău (a) sunt adversarii argeșenilor până la finele sezonului regulat. În etapa a 19-a, Mioveniul stă fără puncte.

2 comentarii

  1. Cum se numeste atacantul din mijloc ? Parca era golgheter la UTA intr-o perioada. Chiar mi-a placut de el.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button