UTA Arad

UTA își întrerupe activitatea după ce mai multe teste PCR au ieșit neconcludente, meciul cu Botoșaniul – în pericol de a fi amânat!





Temerile utiștilor prind contur și asta pentru că mai multe teste PCR efectuate în această dimineață au ieșit neconcludente. Asta pe lângă confirmarea infectării cu COVID a fotbaliștilor Simos Roumpoulakou, Florin Iacob și Alexandru Benga și, din informațiile noastre, și a antrenorilor secunzi ai lui Laszlo Balint.

Prin urmare, clubul UTA a luat decizia inedită, dar normală, să sisteze antrenamentele. Inclusiv conferința de presă anunțată pe mâine a fost anulată. De fapt, este o decizie de o zi, cea de joi, când cei suspecți de infectarea cu COVID se retestează. Dar iată anunțul oficial al clubului fanion al Aradului:

”În urma testării COVID susținute astăzi de componenții echipei noastre, trei jucători au ieșit pozitivi, este vorba de Florin Iacob, Simo Roumpoulakou și Alexandru Benga. În plus, câteva rezultate au fost neconcludente, cei în cauză urmând să fie retestați mâine. Ca măsură de precauție, clubul a decis să întrerupă activitatea echipei până la aflarea rezultatelor noilor teste”.

În aceste condiții, meciul cu FC Botoșani este în mare pericol de a nu se disputa conform programului, adică luni, 22 februarie, la ora 17,30. Vă reamintim că primii utiști diagnosticați cu COVID în acest „val” au fost antrenorul principal, Laszlo Balint și mijlocașul Cristian Bustea.

FOTO: Ciprian Petcuț

2 comentarii

  1. Acum vor intelege multi,din ce cauza nu m-am bucurat(sau cel putin retinut),la momentul cand alte echipe au fost in focar de Covid,indiferent ca a fost Minamo,Iasi,etc,chiar si Poli Timisoara,pana la urma….Habar nu ai cand iti vine randul….
    Parca aveam ideea ca UTA este imuna si gestioneaza perfect aceasta pandemie..Iata ca nu este tocmai asa….
    Ma consolez cu ideea ca am trecut noi prin situatii mult mai grele,de la retrogradari,dezafiliere,meciuri pe la Becicherec,chinurile refacerii prin mocirlele fostei Arena Motorul,peripluri pe la Siria,cu arbitrii gen Haidiner,teama de o noua retrogradare..etc….
    O vom bifa pana la urma,ca rezolvata si aceasta blestemata pandemie…Prefer sa nu pot sa-mi ocup locurile abonamentelor mele si le voi prelungi,indiferent de situatie,doar baietii sa fie bine si sanatosi!
    Capul sus!Sanatate maxima!

    0
    0
  2. Da, ar fi timpul sa luam o pauza deocamdata. In timpul acesteia sa incercam macar sa ne re-grupam si sa gasim formula optima la mijloc si in fata, cu jucatorii care v-or iesi negativ dupa testare, fiindca, pe ceilalti probabil nu ne v-om putea baza pentru urmatoarele 3-4 saptamini de acum incolo. Si asta vine taman cind intram in meciurile de foc din finalul sezonului regulat.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button