Stranieri aradeni

Transferul arădeanului Man de la FCSB la Parma e printre cele mai scumpe din Europa în această iarnă





Odată cu transferul la AC Parma pentru 11 milioane de euro, plus două din bonusuri, arădeanul Dennis Man a bătut un record în fotbalul românesc. Atacantul de 22 de ani crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA a devenit cel mai scump fotbalist plecat vreodată din Liga 1 în străinătate. Dar, Man, care a strâns deja 58 de minute în Serie A, în tricoul parmegianilor (locul 19, penultimul, după 22 de etape), a prins și Topul 10 mondial dacă ne raportăm la  valoarea transferului.

Clasamentul e condus de noul fotbalist ai lui West Ham, Said Benrahma, sosit pentru 23,1 milioane de la Brentford. Pe locul 2 se află francezul Sebastien Haller, transferat de Ajax pentru 22,5 milioane de la West Ham, iar podiumul este completat de Amad Diallo, care a plecat de la Atalanta la Manchester United pentru 22 de milioane de euro. În Top 10, Dennis Man este pe poziția a 8-a, deasupra lui Milik (Napoli / Marseille) şi a lui Frimpong (Celtic / B. Leverkusen),

Vă reamintim că și UTA se alege cu 1,2 milioane de euro de pe urma transferului lui Man, dar banii se vor împărți în mod egal cu Atletico Arad, clubul formator al fotbalistului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button