UTA Arad

Petre nu are COVID, absența lui s-a simțit în remiza albă cu Botoșaniul: „Era titular, dar nu am riscat în contextul ultimelor evenimente de la echipă”





Dacă problemele în apărare erau arhi cunoscute încă de la începutul săptămânii trecute, UTA s-a trezit astăzi, la câteva ore înainte de jocul cu Botoșaniul și fără atacantul său de careu. Adi Petre nu s-a simțit bine aseară, i s-au făcut două teste rapide de COVID și cum cel de dimineață a fost neconcludent, stafful tehnic și cel medical a decis să-l izoleze preventiv pe fotbalistul arădean.

Așadar, titular în atacul „roș-albilor” cu FC Botoșani a fost Hora, fotbalistul care a ratat cea mai mare ocazie a echipei sale în această seară, fiind schimbat la pauză cu Albert Voinea. Fostul atacant al lui Turris nu și-a creat nicio ocazie de gol, impresia generală fiind că UTA-ei i-a lipsit enorm Petre contra trupei lui Croitoru. Iar regretul este cu atât mai mare cu cât rezultatul testului PCR al fostului internațional de tineret, sosit în această seară, este negativ. „Am preferat să nu riscăm nimic și cu toate că se simțea bine astăzi, chiar ne-a spus că vrea să joace. Era titular din punctul meu de vedere, dar – din păcate – a intervenit această situație și în contextul ultimelor evenimente de la echipa noastră (n.a. cu 8 cazuri de COVID în vestiarul UTA-ei) am considerat că e imperios necesar să luăm această măsură”,a motivat Laszlo Balint, absența „vârfului” său într-o intervenție telefonică la Digi Sport.

Tot antrenorul arădenilor a mai spus că are mare încredere în revenirea lui Petre la forma care l-a dus la echipa națională de tineret. „Dacă nu aș fi crezut în potențialul și valoarea sa nu aș fi acceptat transferul lui. Categoric, toată lumea de la club are încredere în el și foarte important este faptul că a venit cu o atitudine și o mentalitate corectă pentru tot ce înseamnă viitorul lui. Își dorește foarte mult să revină la forma care l-a adus în lumina reflectoarelor, dacă îmi permiteți expresia. Sunt sută la sută convins că în momentul în care o va ține pe această linie a atitudinii și a motivației, pentru că a venit foarte motivat la UTA, va reveni la forma care l-a făcut să se afirme ca atacant al naționalei de tineret. Și eu mai zic că ar putea avea un viitor inclusiv pentru naționala mare României”, a mai afirmat Laszlo Balint.

Așadar, în cazul lui Petre vorbim despre o simplă răceală pe care utistul și-o va trata și mâine acasă, iar de miercuri ar trebui să revină la antrenamente alături de colegii săi.

5 comentarii

  1. Ne bucuram pentru omul de gol Petre. Totuși 4 puncte cu echipa de top. Au fost ,,astupate” găurile de gol cu un Shlyakov strălucitor cu Mode harnic ,,și promițătorul Peteleu. O bătaie ușoară de nota de trecere ,pe umărul lui Ilie. O rezistenta la atac echilibrantă ,deși fără gol ,la munca. eficienta a lui Roger ,neobosit . Totuși Rusu. Așteptăm pe. Miculescu. Ce are unul ,nu are altul. Duelul de talie ,apoi o oarecare rigiditate ,fata de tehnica. Pentru un observator atent ,stăruie ideea ,că UTA ,și-ar putea dubla realizările cu condiția sa’-si asigure din timp punctele de liniște. Pentru asta trebuie lăsat totul și lucrat la stil de atac,care sa dea un golaveraj pozitiv semnificativ. E adevărat că e bun și un 12 cu,5 pe termen lung. Cei 7 atacanți pot da răspuns la această ediție sau echipa poate lua pe bani ,vârfuri de top ,de afara. Deocamdată puncte și aport bun ,pentru o ediție cu totul de. excepție pe multe planuri FELICITARI !!!

    0
    0
  2. Domnilor trebuie remarcat usurinta cu care pleacă Voinea în atac chiar peste Petre și ceilalți de urmărit chiar faza în care Denis Rus a avut posibilitate să șuteze de la 16 m Voinea a plecat cu fundașul dar….

    0
    0
    1. Cred ca la Voinea se vede lipsa evolutiilor la un nivel superior .Merita mai multe minute,in Liga I ,inainte de a da un verdict.
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  3. Intradevar SHLYAKOV a fost stralucitor, impecabil in acest meci , MODE bun si el dar sa fie putin mai rapid pe teren, DENIS RUSU bun si el dar si el sa fie mai increzator in el si sa suteze la poarta cand are ocazia si sa nu se mai complice pasand in ultima clipa, suteaza mai baiete pe poarta daca ai culoar bun spre poarta fii mai cu curaj,VOINEA promitator pt. inceput,ERICO bun ,luptator, razboinic ca deobicei pacat ca, va lipsi echipei cu MEDIAS o sa fie o pierdere importanta,HORA , se vede ca, au trecut anii peste el , ANTAL se zbate mult pe teren dar sa fie mai atent in a pasa si la finalizare sa fie mai concentrat,ROGER bun, tehnic, a luptat pe teren dar astazi cu centrarile nu prea i-a iesit, ILIE o surpriza placuta a jucat foarte bine sa o tina tot asa, ISAC bun baiatul a facut multa risipa de energie este de apreciat, PETELEU bun si el din ce in ce mai bun de la meci la meci, BALAURU un portar bun cu experienta s-a vazut. Deci, echipa se misca bine in teren mai ales in aparare ,baietii sunt foarte bine organizati doar atat mai trebuie, ATACUL acolo este problema cea mai mare care trebuie rezolvata asta !!! FORTA UTA ARAD BRAVO BAIETII !!!

    0
    0
  4. Meszar si Balint ne-au spus ca Oroian a plecat de la UTA. pentru ca a venit Adi Petre si ” se aglomera”…Iata, aflam ca Oroian…plecat la CFR Cluj, a ajuns…la Sibiu. De unde Meszar ne asigura ca ” Uta isi va recupera cheltuiala”, constatam ca la UTA conducerea esta cam…bramburista, este al doilea junior care pleaca ( Popescu a fost primul). Cum isi va recupera cheltuielile UTA…ramane un mister. Tot mister ramane si ideea ca Miculescu- ramas-, e mai bun decit Oroian -plecat-.. decizie a conducerii. Par afaceri obscure, in defavoarea UTA-ei, care ii putea indrepta la Lipova 1 an, in costul lui Rusu, nu sa ii…vanture.
    https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/alexandru-oroian-nu-a-mai-ajuns-la-cfr-ci-a-semnat-cu-fc-hermannstadt-bine-ai-venit-acasa-ii-transmit-sibienii-19211980

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button