Glorii arădene

A început duelul dintre Arad și Maramureș în campania “Cupa Vine La Tine – 2021”! Vizionați reportajele speciale și faceți diferența pentru județul nostru!





Federația Română de Fotbal a lansat campania “Cupa Vine La Tine – 2021” pentru a cinsti performanțele, poveștile și eroii din cea mai spectaculoasă competiție. Reportajele echipei frf.ro vin din 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Prin votul suporterilor, primele două optimi au fost adjudecate de județele Cluj și Bihor, după duelurile cu Argeș și Sibiu. De astăzi până pe 26 februarie intră pe teren județul Arad, în confruntarea cu Maramureșul, echipa frf oferind un colaj deosebit de imagini vechi și povestiri spuse de glorii ale fotbalului din județul nostru precum Gyuri Vaczi, Adi Ungur sau Teodor Jușcă (fost conducător la Ineu), dar și de fostul internațional, George Țucudean sau Cristi Sculici, primul antrenor al lui Dennis Man și referent zonal al FRF. Au mai fost provocați pentru discuții Radu Romanescu, cel care în ultimele decenii a scos la suprafață în cărțile sale lucruri neștiute, inedite despre frumoasa poveste a fotbalului arădean, dar și Răzvan Cadar, președintele Asociației Județene de Fotbal Arad.

Reperele pe care le oferă chiar site-ul FRF despre poveștile Aradului sunt următoarele

  • George Țucudean, despre tradiția familiei și a fotbalului arădean pentru cariera lui în Cupa României și dincolo de ea!
  • Inegalabila poveste a Bătrânei Doamne, spusă de fiul celui care a marcat pentru câștigarea Cupei și care a stat doi ani pe tușă doar din dragoste pentru UTA: Gyuri Vaczi!
  • Adrian Ungur, ultimul jucător de la UTA în tricoul naționalei pe teren, cu o confesiune despre spiritul arădean al fotbalului
  • Poveste rară de la Ineu, clubul care de ani de zile scrie istorie în tăcere și joacă fotbal din pasiune, cu primul antrenor al lui Dennis Man!

Mai jos, puteți urmări și dumneavoastră reportajul cu care județul nostru intră în bătălia pentru calificarea în sferuri:

Ce aveți de făcut pentru a duce Aradul peste Maramureș este să intrați pe pagina de facebook Cupa României, să dați like paginii și să votați cu ❤️ LOVE.

Fotbalul din Maramureș în Cupa României contraatacă printr-un alt reportaj special:

  • Vasile Miriuță, antrenorul Minaurului de azi, ne dezvăluie secretul maramureșenilor în fotbal
  • Povestea extraordinară a marii echipe din Baia Mare în Cupa României și în meciul cu Real Madrid? Doi protagoniști: Ioan Hotico și Marin Sabău!
  • Cum a ajuns fotbalul de la Bârsana pe harta României, prin Teodor Ștefanca, fost jucător în parcursul admirabil din Cupă, astăzi primar!
  • Episoade unice de la Sighetu Marmației și Șomcuta Mare, cluburile care au întregit palmaresul Maramureșului în Cupă!

De miercuri, 24 februarie – Duelul vedetelor AR vs MM

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

De joi, 25 februarie – Duelul tricolorilor AR vs MM

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De vineri, 26 februarie – Duelul gloriilor AR vs MM

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până vineri, 26 februarie, miezul nopții, va fi anunțat sâmbătă, 27 februarie și va continua în competiție!

Premii: Județul și suporterii câștigători

Județul care va câștiga competiția FRF prin voturile dumneavoastră va primi prin intermediul Asociației Județene/Municipale de Fotbal trofeul Cupa României, replica în mărime naturală urmând să fie prezentă pe toată durata anului viitor, 2022, la competițiile de copii și juniori, grassroots și old-boys, în școlile și grădinițele din comunitate, ca simbol al valorilor fotbalului românesc și Cupei României.

După disputarea finalei Cupei României din acest an, atât pe teren cât și în competiția FRF, toți cei care au votat cu ❤️ LOVE sau 😮 WOW la oricare din postările ”Cupa vine la tine” de pe facebook Cupa României în perioada 15 februarie – 22 mai au șansa de a fi câștigători.

Vom fi 5 câștigători prin tragere la sorți, fiecare primind un premiu compus din:

  • echipament de suporter (trening bluză și pantalon, geacă, fular/eșarfă, adidași, troller, minge)
  • tricou de colecție al echipei naționale de fotbal a României, cu autografele jucătorilor
  • medalie de câștigător al Cupei Românei, exact la fel cum primesc fotbaliștii care vor cuceri trofeul în acest an și cum au primit totdeauna!








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button