Arhivă articole

Pe mâna a doi foști „sămădăi”: Crișul Chișineu Criș – Gloria Lunca Teuz Cermei 2-1Pentru prima oară în acest an, liderul din C8 a pășit pe gazonul propriu pentru un meci amical. Advesarul Crișului a fost colega de serie, Gloria Lunca Teuz Cermei, ce nu a ieșit prea bine din ultimele teste: 0-6 cu Lipova și 1-2 cu Ineul.„Sămădăii” au trebuit să se recunosască învinși și de această dată, deși ca joc au stat ceva mai bine decât în precedentele weekenduri.

Până la urmă, meciul a fost decis chiar de doi foști jucători ai cermeianilor. În minutul 10, Nistor a deschis tabela după o lovitură liberă bătută de Suslak, fază la care mingea a lovit și transversala și i-a venit din nou pe cap. Era doar minutul 10 și se părea că „alb-albaștrii” vor avea un meci facil. Nu a fost deloc așa, căci „roș-albii” au revenit imediat după pauză, mai precis în minutul 48. Atunci Radu Popa driblat pe stânga, a centrat în 6 metri, unde Luca Bodri i-a luat fața lui Nistor și a marcat pentru 1-1. Sosit în această iarnă chiar de la Cermei, Ivan Ciubotariu și-a surprins foștii colegi cu o acțiune personală pornită de la 30 de metri, în care a driblat doi jucători și a tras plasat: 2-1, încă din minutul 65, scor cu care avea să se și încheie testul din această dimineață.

Adi Abrudean a avut din nou absențe importante, precum Sabău, Clej, Modan, Budur, Ciornei, Pavel și Tambor. „Rămânem cu un antrenament bun pe terenul nostru, am vrut să-i văd mai bine pe băieți în condițiile acestea de lot extrem de redus. Sunt mulțumit de agresivitate, implicarea a fost bună, dar încă avem greșeli tehnice. Sper ca odată cu accentuarea antrenamentelor tehnico-tactice pe terenuri mai bune să corectăm aceste erori. Suntem pe drumul bun, dar simțim lipsa jucătorilor importanți care sunt accidentați. Ne vedem de program, iar sâmbăta viitoare avem ultima partiă de verificare, tot acasă, cu Ghiroda”, a spus antrenorul Crișului.

Mihai Ivan a fost singura absență a „sămădăilor” pentru meciul de azi. „A fost un test util, contra unei echipe bune, foarte bine organizate. Am făcut și noi ultimele reglaje pentru stabilirea primului 11, considerăm că stăm binișor. Mai avem cu Beliu ultimul amical sâmbăta viitoare și vom fi pregătiți pentru începerea campionatului pe care îl așteptăm cu emoții și cu dragoste de fotbal”, ne-a mărturisit Cristi Irimia, antrenorul cu portarii al Cermeiului.

Formații:

Crișul: Zamfir – Pătlăgică (50 Busuioc), Teședan, Nistor, Siminic – Suslak, Mihuța (60 Cocriș), Ciubotariu – Susan, Velici, Haloș.

Cermei: Gârlea (46 Cristea, 78 Deak) – Stoianovici, Iuga, Al. Sabău, Ionuț Pop – Salka, Lazăr – L. Bodri, S. Popa, Mateucă – R. Popa. Au mai intrat: Ursoi, Al. Catanzaritti, Țurcanu, Luis, Al. Mocan, Șimăndan.

3
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.