UTA Arad

Burleanu vine la Arad pentru România – Serbia, dar și pentru a lua pulsul UTA-ei și a restului echipelor afiliate





Chiar dacă UEFA a anulat turneul final rezervat naționalelor Under 19, ce ar fi trebuit să aibă loc chiar în România, naționala „tricoloră” pregătită de arădeanul Dan Oprescu își vede de program. Mini-stagiul de pregătire de la Arad, respectiv meciul amical cu Serbia, au rămas în picioare pentru perioada 8-11 martie, ocazie cu  care va fi prezent în orașul nostru și Răzvan Burleanu. Însoțit de secretarul general adjunct, Gabriel Bodescu, dar şi de Mihai Stoichiță, șeful departametului tehnic, președintele FRF va avea întâlniri cu conducerea clubului UTA, cu șefii divizionarelor terțe arădene și a Asociației Județene de Fotbal Arad, dar dorește să-i cunoască și pe reprezentanții singurei echipe de futsal din județ angrenată în competițiile FRF, Șoimii Șimand.

Bineînțeles, Burleanu va lua loc în tribună și la testul cu sârbii, programat miercuri, 10 martie, de la ora 12. Șeful fotbalului românesc va avea parte de un tur complet al noii arene „Francisc Neuman” pe care nu a vizitat-o de la inaugurarea din luna august a anului trecut. Totodată, se va convinge și de starea precară a gazonului din Calea Aurel Vlaicu, pe care – până acum – l-a văzut doar la TV.

Rămâne de văzut dacă fanii „roș-albilor” vor dori să-și transmită (de la distanță) „aprecierea” pentru cel considerat vinovat pentru complicarea ecuației promovării în Liga 1 a echipei favorite. Răzvan Burleanu a fost cel care a girat play-offul cu înjumătățirea punctelor, UTA fiind cea mai dezavantajată formație dintre toate. Ultraşii arădeni au protestat la acea vreme şi pe noul stadion al Aradului, unde au afişat celebrul banner: ”Nu ne puteţi opri”!. Totodată, conducerea clubului a dat în judecată FRF-ul la TAS pentru a i se face dreptate. Nu a avut câștig de cauză, dar – în cele din urmă – echipa lui Laszlo Balint avea să arunce orașul în sărbătoare prin revenirea, după 12 ani de zile, în Liga 1.

Altfel, naționala „tricoloră” se va reuni duminică seara la Hotelul Continental Forum, sub comanda lui Dan Oprescu, Dinu Todoran și Dumitru „Țețe” Moraru. Antrenamentele premergătoarea amicalului cu Serbia vor avea loc luni, de la ora 16 și marți, de la ora 12, ambele pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button