Fotbal judeteanGloria LT Cermei

S-au scos în repriza a doua a amicalului din vecini: CS Beliu – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-3





Pentru ultimul amical al iernii, Gloria Lunca Teuz Cermei au jucat pe terenul vecinilor din Beliu, care se pregătesc, la rândul lor, de începerea mini-campionatului Ligii a 4-a.  Divizionara terță nu a făcut o primă repriză prea bună, chiar a fost condusă pe tabelă la pauză, dar pe fondul pregătirii mai bune, dar și al plusului valoric a întors rezultatul de la 0-1 la 3-1.

Fostul arbitru, Sebastian Mako, a fost cel care a deschis tabela în testul din Țara Sămădăilor, după 26 de minute de joc. Utilizat fundaș dreapta de Alin Gligor, „Bandi jr” a înscris spectaculos dintr-un demi-voleu de la aproximativ 30 de metri. Egalarea a venit tot printr-o execuție de la distanță, din stângul lui Alex Sabău. Fundașul Cermeiului l-a bătut pe Șoltesz dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri, ușor lateral stânga. Același fotbalist avea să-și aducă echipa în avantaj, dar de data aceasta dintr-un penalty scos de Radu Popa: 1-2 (min. 71). Concluzia meciului a scris-o Mateucă, fostul pecican înscriind plasat după o pasă filtrantă primită de la Lazăr.

Antrenorul belenilor nu s-a putut baza pe Ruben Iacob și Vasile Mașniță, în timp ce situațiile lui Berar și Coraș sunt neclare.  „A fost un antrenament foarte bunm o primă repriză dominată de noi, chiar dacă suntem de abia la mijlocul pregătirii și am jucat împotriva unui adversar care se antrenează zilnic de o lună și jumătate. În repriza a doua nu am mai avut prospețime, nici schimbări, iar adversarul a pus stăpânire pe joc. Și-au creat mai multe ocazii și au și marcat. Mai așteptăm doi juniori buni și în linii mari cred că avem un lot de prima jumătate a clasamentului. Sperăm să putem juca și să ne regăsim pofta de fotbal. Până atunci mai ne antrenăm tactic și încercăm să mai legăm un meci amical”, a spus Alin Gligor, antrenorul belenilor.

După trei eșecuri la rând în amicale, Cermeiul își repară puțin moralul înainte de meciurile pe puncte din seria a VIII-a a Ligii a 3-a. „A fost un efort de care nu sunt foarte mulțumit, am avut prea puține realizări în prima repriză. Aș fi vrut mai multă claritate, mai multe realizări, nu avem acea minte limpede în ultima treime să putem crea și marca. Suntem cam la 80% din potențial, ne așteaptă o serie de meciuri extrem e grele, dar credem în potențialul echipei, în grup și în tinerețea și ambiția tinerilor jucători. Gruiescu a revenit doar temporar, din păcate situația familială nu îi permite să rămână, se va întoarce în Austria. Apoi, Luis (n.a. un fundaș de culoare) încă nu are drept de joc”, a menționat  Flavius Moisă, „principalul” celor de la Gloria Lunca Teuz, care mai are o săptămână la dispoziție să pregătească deplasarea de la Pecica.

Formații:

Beliu: Soltesz – S. Mako, Crișan, Călăcean, Sandu – Onoc, Manea, Tomuț – Moldovan, Purtan, Fl. Popa. Au mai intrat: Boroștean, Gabor. Au lipsit Iocob și Mașniță.

Cermei: Gârlea – Stoianovici, R. Iuga, Al. Sabău, Pop – S. Popa, Salka, Lazăr – Mateucă, L. Bodri – R. Popa. Au mai intrat: Deak, Cristea, Mocan, Ursoi, Țurcanu, Luis, Șimăndan, Catanzaritti, Gruiescu.

2 comentarii

  1. UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button