UTA Arad

Căpitan în premieră la UTA, Erico l-a scăpat pe Vinicius la faza golului ceferist: „Antrenăm fazele fixe, dar tot apar greșeli”





Pentru că Rus, Melinte și Iacob, primii trei căpitani ai UTA-ei au fost pe bancă, banderola a ajuns în premieră pe mâna lui Erico da Silva. Fundașul golgheter al arădenilor revenea și el pe teren după etapa de suspendare și era arma în plus a „roș-albilor” la fazele fixe.

Un moment de deconcentrare al brazilianului UTA-ei i-a fost de ajuns specialistului golurilor din faze fixe din tabăra Clujului, Paulo Vinicius, pentru a marca golul de trei puncte al noului lider din Liga 1. „La gol am crezut că m-a împins, dar a dat doar cu mâna. Am sărit pe sub minge, cornerul a fost bine bătut. Așa e la fotbal, dacă nu marcăm noi din două faze, vin ei și ne dau gol. Sunt supărat ca și restul colegilor mei pentru că luăm prea multe goluri din faze fixe. Le antrenăm, dar, din păcate, tot apar greșeli. Asta este, mergem mai departe, sperăm ca să dăm noi gol la următorul meci din corner sau lovitură liberă”, a spus Erico la finalul disputei cu CFR-ul.

Dincolo de rezultat, puternicul fotbalist al arădenilor consideră că UTA a arătat bine în fața clujenilor. „Am făcut un joc bun în prima repriză, ne-am ridicat la nivelul lor. Ne-am pregătit toată săptămâna pentru asta și s-a văzut în meci. A fost un meci bun, am avut și noi ocazii, dar nu a intrat mingea în plasă. Avem încredere în noi și săptămâna ce vine ne vom pregăti să luăm cele trei puncte”, a mai fost mesajul lui Erico către FCSB, următorul adversar al arădenilor chiar pe arena „Francisc Neuman”.

Fundașul Erico da Silva și atacantul Ioan Hora sunt cei mai buni marcatori stagionali ai UTA-ei cu câte 4 goluri reușite.

6 comentarii

  1. Nu e timp și jocurile sunt pregătite superficial Numai când vezi că Vincius vine in careu la tine ,trebuie să știi că vine la gol !!De ar fi fost numai asta. Iar apare ,,sperietura” în lanț la apărare și câte doi adversari rămân. singuri cu Balaur. 20 de minute joc frumos și chiar elegant prăbușit în degrngolada. E vorba și de capacități și limite unele supărător de hilare. Nu e tragedie dar nici bucurie. Totul acoperit de zicerea standard. ,,mai avem de lucru”. !!!

    0
    0
  2. Bai Ionescu tu ești ceva expert in fotbal? Lasă că echipa a fost la un nivel bun și echipa sta bine, nu mai comenta tu atât ca ești praf!!!!!

    0
    0
  3. Vulpe bătrână vinicius chiar l-a împins discret doar atât cât să își creeze avantaj, înainte sau chiar în momentul în care Deac a atins mingea. Altfel un meci bun făcut de UTA , mi-e mi-a plăcut cum au fost conectați la miza partidei, au pus osul toți cu excepția lui Petre care pare din alt film! Se crede mare vedetă dacă a venit din serie b, dar nu are nici măcar realizările lui cipri rus! Domnule Balint dumneavoastră nu vedeți sau vi-l impune cineva in echipă? Pe deasupra mai îl și lasă pe Denis Rusu pe bancă datorită regulii under, Rusu care este singurul jucător de la UTA care știe să scoată adversari din joc prin dribling

    0
    0
  4. Erico e domn la faza asta , pe Vinicius nu el trebuia sa il marcheze ci Hora , doar ca acesta daca observati era pe linia careului de 6 m fara marcaj la nimeni, la o distanta maricica de fundasul advers

    0
    0
  5. E ok cu Erico si Benga….dar nimeni nu este perfect…Gafeaza uneori si ei..Ideea ar fi de a constientiza…Florin Ilie ar putea,dar inconstant…Din pacate,fara suparare,Melinte e al 3-lea pe post,pus in fund mereu,pe picior gresit,mai ales cand evolueaza,culmea,pe partea sa…
    Merg pe degringolada din tabara FCSB,I-i putem invinge…Ce zici Mugurel Ungur?

    0
    0
  6. In prima repriza Vinicius, in careul aradean, a fost tinut de Petre ( care avea si fizic si forta), , in repriza a doua s-au facut schimbari, ca Hora nu poate tine un saritor la cap. De aici golul. Se stia ca Vinicius, Burca si Debeljus sint principalele atuuri, ale CFR la jocul pe sus, cum sa nu ii marchezi…sau sa sari aiurea?. Cum sa spui „am sarit sub minge”…de ce ?. In plus si portarii sint „de linia portii”, nu ies pe centrari. UTA a pierdut pe mina ei, pe lipsa de prevedere a antrenorului…, pe lipsa de a sti sa si marcheze, mai ales ca stiuat cum e cu Vinicius. Fara scuze,…aici e si lipsa de pregatire, de responsabilitate si…de valoare. Sa ai doar un meci castigat , la Arad, si se cam termina campionatul….ini pare de neadmis.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button