UTA Arad

Juniorul Damian Isac a sărit în ochi în meciul cu CFR: „Nu pot să spun că am jucat foarte, foarte bine, îmi doresc mult mai mult”Damian Isac (20 de ani) a crescut de la joc la joc în tricoul UTA-ei, totul culminând cu prestația foarte bună contra campioanei CFR Cluj. Se poate spune că tânărul fotbalist a fost cel mai activ elev al lui Laszlo Balint contra „feroviarilor”, dând randament pe ambele faze ale jocului.

A încercat să și finalizeze din afara careului, dar șutul său a fost blocat la timp de Bordeianu. Până la urmă, în jocul de la Arad a decis golul lui Vinicius și CFR-ul a plecat cu toate punctele. „Am întâlnit o echipă foarte puternică, din păcate nu am scos ce ne doream din acest meci greu, adică trei puncte. Nu pot să spun că am jucat foarte, foarte bine, îmi doresc mult mai mult. Încerc să-mi ajut echipa cu cât pot, dar asta numai prin muncă și antrenamentele de zi de zi. Din păcate, suferim acolo puțin la construcție și finalizare, trebuie să ne concentrăm mult mai mult pe viitor. De acum, trebuie să trecem peste acest meci, vine următorul și trebuie să ne revanșăm cu trei puncte pentru a fi cât mai sus în clasament. Nu vorbim despre play-off, play-out, ci doar despre următoarele meciuri din care vrem să scoatem maxim. La final tragem linia și vom vedea unde vom juca”, a declarat cel mai bun utist în meciu cu noul lider al Ligii 1.

UTA rămâne cu un singur succes stagional acasă (1-0 cu Chindia) și după vizita CFR-ului. „Avem și ghinion, dar nici nu jucăm atât de bine acasă, precum jucăm în deplasare. Cred că avem nevoie de o concentrare mai mare în meciurile de la Arad și să eliminăm greșelile din jocul nostru”, mai consideră Isac, cel care etapa trecută i-a oferit pasa lui Antal pentru reușita de 0-1 pe terenul Mediașului.

Este clar că Laszlo Balint începe să aibă tot mai multă încredere în tânărul său elev, căruia îi din ce în ce mai multe minute. „Isac este într-o creștere și mă bucură faptul că evoluează cu dezinvoltură pe un post deloc ușor. Acolo, ca mijlocaș central, ai nevoie de multă responsabilitate, de multă calitate, dar iată că el, pe lângă faptul că evoluează bine, o face și în mod constant. E al doilea meci în care este la un nivel bun, chiar foarte bun în anumite momente. Dacă la meciul de la Mediaș s-a confruntat cu anumite probleme și a trebuit să îl scot, s-a cerut afară, practic, în meciul acesta l-am schimbat spre final pentru că am dorit să forțăm un pic, să avem mai mulți jucători de profil ofensiv ca să încercăm să marcăm golul egalizator. Dar, una peste alta, Isac e pe pe un drum bun, cu evoluție constant bună și sper să se înțeleagă că are are nevoie de multă muncă și de multă responsabilitate ca să rămână pe acest drum”, a spus antrenorul UTA-ei despre elevul său.

Originar din județul Caraș-Severin, Damian Isac a fost transferat de Sandu Gaica la grupa de 2001 a UTA-ei în anul 2016, iar doi ani mai târziu debuta în Liga a 2-a pentru „roș-albi”.

FOTO: Claudia Carp6 comentarii

 1. La Isac merg scuzele. E obligat să acopere lipsa de randament la alții Randament înțelegând lucruri concrete. În primul rând șuturi. La Isac ,câteva secunde ,a oprit un șut bun ,un adversar ripostând prin ,,capac”. La fel și Buhacianu. Astea câteva secunde adunate dau ,,seceta” de la coloana goluri marcate. La UTA ,un mozaic de jucători ,cu piese adunate din alte jocuri , greu de alcătuit o compoziție unitară.Cand s-a pus pe linie și Ilie ,alții dau înapoi. Ce antrenor nu-l baga pe Buhacianu ,ca sa vezi la joc că ai gresit

  0
  0
 2. isac a fost de fiecare data primul la minge lua fata jucatorilor alo domnilor atacanti hora si petre care stati sa va vina mingea pe cap mai multamiscare nu figuratie ca astfel luati tusa

  0
  0
 3. Era un meci care se putea termina 0-0, dacă o parte din cei aflați în teren erau mai cerebrali.
  Sunt convins că Gyuszi v-a spus cine îl marchează pe VINICIUS (care se știe foarte bine că a marcat destule goluri cu capul ) la fazele fixe !
  Observ la unii jucători, cu toate că sunt printre cei mai tineri din lot, că așteptă mingea la picior, FĂRĂ A FACE NICI UN PAS, când se știe foarte bine, că dacă nu vii în întâmpinarea mingii, ți-o „suflă” adversarul !
  Aceasta se numește IDOLENȚĂ și nu corespunde brandului UTA!
  Domnește în continuare NEÎNCREDEREA DE A ȘUTA PE POARTĂ!
  Per ansamblu jocul tindea spre un 0-0…ÎNCĂ O DATĂ, PĂCAT!
  UTA are o mulțime de jucători peste 1,80m înălțime și totuși CFR a marcat cu capul !!!
  Vă doresc să fiți mai CURAJOȘI și mai CEREBRALI ÎN CELE 4 MECIURI RĂMASE!
  Forza UTA !!!

  0
  0
 4. O centrare șutată a schimbat soarta meciului Fiorentina – Parma.
  În prelungiri era 2-3 și un jucător de la Parma și-a înscris în propria poartă după o centrare șutată în fața porții.
  Am dori să vedem echipa UTA asaltând ( cu determinarea lui Isac din meciul cu CFR ) poarta adversă prin șuturi pe spațiul porții, centrări în forță la care atacanții înscriu după respingerea portarului.
  Poarta adversă nu e teren minat și cu încredere în forțele proprii, putem înscrie goluri în fiecare meci!
  Forza UTA !!!

  0
  0
 5. Tanar care munceste mult,enorm….ISAC…Bravo…Felicitari…Isi vede de treaba si iata ce jocuri bune face…Ma bucur pentru el…Gestionarea este total gresita de catre club,fata de multi juniori la care s-a renuntat mult prea usor…
  Asta este….

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button