UTA Arad

Fanii UTA-ei, mesaj franc pentru FCSB şi Becali: „Steaua înseamnă CSA”!





Înfrățirea dintre suporterii UTA-ei și cei ai lui CSA Steaua e încă un motiv pentru a aprinde și mai mult spiritele pentru „duelurile” încrucișate de mâine. Mai întâi, de la ora 15, Steaua joacă cu FCSB II într-un derby din Liga a III-a, pentru ca la orele serii, mai precis de la ora 20, elevii lui Toni Petrea își joacă poziția de lider a Ligii I la Arad, contra „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.

În vreme de pandemie, suporterii „roș-albilor” nu au dreptul să-și încurajeze favoriții din tribune, dar s-au strecurat în această seară, în peluza de pe „Francisc Neuman”, pentru a le transmite un mesaj de solidaritate fraților de la CSA și, totodată, să-i înțepe pe cei de la FCSB. ”Steaua înseamnă CSA”! şi ”Haide UTA, Haide Steaua” sunt cele două bannere afişate de suporterii arădeni. Mini-coregrafia fanilor UTA-ei, completată de câteva torțe aprinse, a fost postată și pe pagina de facebook a celor de la SudSteaua.ro, iar fanii celor două echipe au distribuit masiv pe reţelele de socializare imaginea de pe arena arădeană.

Altfel, conducătorii clubului de pe Mureș nu au o relație tocmai rea cu șefii FCSB-ului. UTA i l-a vândut pe Dennis Man lui Gigi Becali în urmă cu patru ani, iar acum cele două cluburi au făcut un profit important de pe urma trecerii atacantului arădean la Parma. Apoi, nu mai departe de această iarnă, FCSB a fost de acord ca Adi Petre să revină acasă, la Arad, fără a avea pretenții financiare. În fine, în vara lui 2018, UTA l-a cedat la gruparea bucureșteană și pe juniorul David Petruț, component al naționalei U17 a României.

14 comentarii

  1. Incerc sa nu ma bag,sa nu comentez alierea cu niste huligani….Nu ma intereseaza absolut FCSB,versus CSA,nici Craiova fata de ai lui Mititelu…
    Fenomenul Ultras exista,doar ca uneori fac mai rau echipei si se pare ca nu se constientizeaza acest aspect…Nu sunt in masura sa imi dau cu parerea,la aceste aliante..Vad alte galerii,gen Corvinul Hunedoara,care ne-au sustinut frumos,diplomatic….bun gust,Fair-Play…Stima si respect!
    Nu accept huliganism,injurii,batai…Sportul inseamna cu totul altceva…ma rog….

    0
    0
  2. asta e o copilarie tipica de suporter tanar…. a fi prietenul cuiva din Bucale nu inseamna ca toata suflarea utista e in aceeasi barca cu voi… la fel -> nu toti aradenii sunt stelisti… mai exista si utisti pur sange

    0
    0
  3. Nu conteaza cine este adevarata Steaua, CSA s-au FCSB , este razboiul lor ,problema lor , neinteresant pt. adevaratii utistii !!! Important este ca, UTA. sa scoata un rezultat cat mai bun cu FCSB si sa ne faca fericiti pe toata suflarea utista !!! VA urez mult succes baietii si sa aveti multa incredere in voi ca, puteti scoate un rezultat cat mai bun !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
  4. Cum s-au schimbat vremurile…Acum vreo 20 ani strigam tot stadionul: ,,voi sunteti g….. de mitici sa nu ca mai prindem pe aici….“ iar acum Haide Steaua! Si rahaturi cu CSA sau FCSB. Mai bine ii lasam pe restul sa isi vada de tampeniile lor iar pentru nou sa existe doar: Hai UTA!!!

    0
    0
  5. Și acuma ce vreți, să suferim la ora 15 pt. csa ? acest bannere nu reprezintă Aradul și suporterii UTA-ei.

    0
    0
  6. Mi se rupe de steaua oricare ar fi ea! Infratirile astea fac mai mult rău, creează rivalități gratuit. Doar UTA!

    0
    0
  7. Doar pentru faptul că o mana de suporteri au cumetrii nu înseamnă că UTA sau Aradul este înfrățit cu steaua,niciodată. Oricum ne dăunează mult imaginii, parc tot mai mult m

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button