Baschet

Locul trei a fost recâștigat într-o manieră convingătoare: FCC Baschet UAV Arad – Olimpia Brașov 74-45





Încetul cu încetul, lucrurile intră în normalitate pentru baschetbalistele arădene, care au pierdut surprinzător chiar acasă cu Universitatea Cluj. Chiar adversarul de azi, Olimpia Brașov urcase la un moment dat pe locul 3, dar meciul direct, de la Cluj, a fost fără istoric. Mai precis după ce și-au turat la maxim motoarele, începând cu sfertul doi, „galben-albastrele” pur și simplu au defilat impunându-se la o diferență concludentă: 74-45 (15-18, 22-9, 22-13, 15-5).

Jucătoarele de sub Tâmpa au dominat doar startul confruntării când s-au dus până la 12-5, dar Bogdan Bulj a reparat mare parte a „defecțiunilor” încă de la primul timeout. A contat enorm și faptul că aproape toate baschetbalistele Aradului au evoluat la un nivel înalt, făcându-și treaba pe ambele faze ale jocului.

Când s-a comandat și pressingul, FCC-ul a marcat punct după punct după punct, uneori ca la antrenament. S-a ajuns ca ultimul sfert, brașovencele să înscrie doar 5 puncte, cifră cu care este mai degrabă obișnuită codașa din Oradea.

Cu acest succes, FCC Baschet UAV Arad a revenit pe ultima poziție a podiumului, cu 29 de puncte și sunt doar la mâna lor pentru a termina acolo sezonul regulat. Mâine, de la ora 15, în El Clasico altor vremuri cu Târgoviștea nu ar trebui să fie probleme.

Echipe și marcatoare:

FCC Baschet UAV Arad: Poole 13, Akathiotou 13, Karakasevic 11, Fodor 11, Hadzovic 10, Ardelean 8, Beadle 5, Armanu 3, Nagy, Lipovan.

Olimpia Brașov: Corda 16, Pesovic 13, Al Ash Hab 10, Crăciun 2, Dickey 2, Florea 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button