Arhivă articole

Moisă a început perfect anul pe banca Cermeiului: „Victorie uriașă, însă sunt nemulțumit că la un moment dat nu am mai produs fotbal” +FOTOGloria Lunca Teuz Cermei a obținut două succese în tot turul de campionat, cu ultimele clasate, Becicherecu Mic și Ezeriș, însă anul l-a început cu un succes pe terenul forței a patra din C8. Disciplinați tactic, „sămădăii” au stat în general la cutie, dar au și știut să profite de eroarea mare a juniorului gazdelor, Răchită.

Căpitanul Sabău a fost omul celor trei puncte cu execuția perfectă de la 11 metri, din minutul 81. „Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, în lupta pentru salvarea de la retrogradare,. E o victorie uriașă, însă nu sunt mulțumit de cum am obținut-o. În special în partea a doua a reprizei secunde nu am mai propus fotbal, am avut frică în joc, nu ne-am propus să avem consistență în construcție, în posesie. În schimb, punctele sunt cele care mă mai alintă puțin. Indiferent că vom juca frumos sau mai pragmatic, punctele vor fi cele care ne vor consolida poziția în Liga a III-a”, a spus Flavius Moisă la finele disputei de la Pecica.

Antrenorul „roș-albilor” a mutat inspirat cu Șimăndan, care avea să obțină penalty-ul din finalul meciului. „Oricum, Mateucă nu mai ducea efortul la parametrii la care trebuia și se impunea o schimbare. Șimăndan a intrat bine în joc, e și meritul lui Sergiu care din fază fixă a bătut scurt cu el, pe spațiul lăsat liber, după care a făcut un dribling și penalty-ul scos e meritul lui. Să zicem că și achizițiile au adus un plus azi, deși mă așteptam la mai mult de la Mateucă, dar și de la Sergiu Popa. Dar, într-adevăr, e primul meci de campionat, se va lega omogenitatea la celelalte jocuri, sperăm să vină plusul la care ne așteptăm de la ei, experiența. Pentru că și azi am început cu juniori de 2004 (n.a. Pop) și 2003 (Țurcanu), care au nevoie de cineva care să vorbească cu ei, care să dea consistență, să dea acel plus de experiență în manifestarea jocului. Același lucru aștept și de la Gârlea. A avut ceva emoții la fazele fixe, unele neconcordonări la ieșirile pe centrare și cu linia de patru din zonă. O ezitare a sa putea să ne coste și puteau cei de la Pecica să deschidă scorul”, a mai punctat Moisă.

Dacă Lazăr va veni pe teren cu Dumbrăvița, din echipă dispare Salka, eliminat pe final de meci pentru două „galbene”. „Nu sunt pe Salka și arbitrii greșesc… La primul galben a fost faultul lui Radu Popa, nu al lui Dennis Salka. Când rezultatul e pozitiv, nu pot fi supărat. Ne bucurăm până luni, cu siguranță vrem să scoatem puncte din fiecare meci, cu asta mergem mai departe și încercăm să acumulăm cât mai mult”, a încheiat tânărul antrenor al „sămădăilor”.

 

Galerie FOTO de la Progresul Pecica – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-1

4
0

2 comentarii la articolul: “Moisă a început perfect anul pe banca Cermeiului: „Victorie uriașă, însă sunt nemulțumit că la un moment dat nu am mai produs fotbal” +FOTO

  1. Cum ziceam! Nu ne plânjem! Capu sus! Haida Samadailor! Dom președinte …. sa vina banii la băieți!

    1

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.