UTA Arad

Balint – deranjat de faza golului celor de la FCSB, dar admite: „Victoria lor nu poate fi pusă la îndoială, am fi meritat un punct doar pe ambiție și dorință, nu și pe joc”





După campioana en-titre, UTA a găzduit la exact o săptămână distanță și liderul la zi în Liga 1. FCSB venea după aproape 13 ani la Arad fără 8 dintre jucătorii săi, care au încurcat-o și nu prea pe rivala CSA Steaua în drumul spre Liga 2-a. Dar, pe noua arenă „Francisc Neuman” numai cine nu a vrut nu a plecat cu puncte, adică doar Chindia în luna octombrie a anului trecut. Decisiv a fost golul lui Olimpiu Moruțan, din mintul 40, UTA având singura ocazie adevărată de poartă doar în prelungiri. Dar, blestemul meciurilor de pe teren propriu continuă pentru arădeni.

„Deranjant, ne-a dat gol cu capul unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren”

Reușita de trei puncte a bucureștenilor a căzut în plină perioadă de presiune a lor, însă maniera în care a venit l-a nemulțumit și chiar surprins pe Laszlo Balint. „La gol a fost o minge ajunsă în tușă de Radunovici, continuată cu centrare în careu, iar pentru mine e foarte deranjant că pe o situație analizată ne-a dat gol Moruțan. A fost unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren și a marcat cu capul de pe picioare, de undeva de la 11 metri. E o naivitate de-a noastră cum au fost mai multe pe parcursul jocului, pentru că i-am lăsat pe cei de la FCSB să își creeze foarte multe ocazii în repriza a doua. Dar, e adevărat că am și riscat și am lăsat spații. Până la eliminare a fost un joc echilibrat, nu ne-am creat multe ocazii, dar nici cei de la FCSB nu au avut. Sunt convins că dacă eram 11 la 11 și nu făceam acea greșeală de la golul primit, rezultatul ar fi arătat altfel. Și, totuși, Miculescu a avut acea ocazie, putea să marcheze, dar vreau să fiu corect, acea egalare ar fi adus un punct nemeritat după aspectul ocaziilor și al jocului. Doar ambiția și dorința jucătorilor mei ar fi fost răsplătite”, a spus antrenorul arădenilor.

S-a resemnat cu pierderea trenului de play-off: „Play-outul va fi extraordinar de greu, cu presiune la fiecare meci”

Până la urmă, Balint a admis superioritatea adversarului și s-a obișnuit cu ideea că echipa sa va juca pentru salvarea de la retrogradare. „Analizând tot ce s-a întâmplat pe parcursul jocului, victoria nu poate fi pusă la îndoaială, îi felicit pe cei de la FCSB pentru cele trei puncte. La noi rămâne regretul că nu am reușit încă o victorie pe propriul stadion, indiferent de ce adversar vorbim. Pentru că asta ne dorim, să ne ridicăm nivelul jocului la fiecare meci și să bifăm un rezultat bun. Important este să rămânem cu picioarele pe pământ, ne așteaptă o deplasare foarte dificilă, nici trei zile și jucăm cu altă candidată la titlu. Apoi avem o perioadă e întrerupere când sper să apucăm să reglăm mai multe aspecte care necesită reglaje. Apoi să ne concentrăm pe finalul de retur, să adunăm ceva puncte pentru că play-outul va fi extraordinar de greu, cu presiune la fiecare meci”, a mai punctat tehnicianul.

Difernțele între CFR Cluj și FCSB

În final, Laszlo Balint și-a exprimat punctul de vedere vis-a-vis de lupta pentru titlu. „CFR și FCSB sunt echipe de profil diferit care își propun același obiectiv. CFR are o structură de lot cu mulți jucători experimentați, bineînțeles, cu calitate, pe când la FCSB predomină tinerețea, vitalitatea, entuziasmul. Se vede că au o dinamică foarte bună și, chiar dacă în ultima vreme nu au avut niște meciuri spectaculoase, iată că astăzi și-au creat foarte multe ocazii. În tur au avut cea mai mare medie de goluri marcate, cel mai bun atac. Eu, ca și participant la fenomen, sper ca să avem un play-off spectaculos și să câștige echipa care merită”, a încheiat „principalul” arădenilor.









13 comentarii

  1. Ești cel mai slab antrenor pe care la avut UTA. In toată istoria UTA Arad nu sa întâmplat că un campionat întreg sa nu aibe decît o victorie acasă! Victoriile acasă arata adevarata valoare a unui antrenor .

    0
    0
    1. Inseamna ca tu nu l-ai prins pe comisarul Moldovan zis 1 din 33 puncte si nici pe Fiara zis lacatus. M-ai invata fotbal si apoi scrie pe net.

      0
      0
  2. Da-le in colo de reglaje D-le GYUSZI BALINT ca, de cand incerci sa reglezi. tot nu iti iese , mai ales in meciurile de pe teren propriu ?! Atacul este vraiste , echipa nu are om de gol ? Daca baietii continua sa joace slab, nu vad cu ochi buni UTA. in play-aut ,va fi o minune daca va prinde si barajul !!! Se duce mingea pana in careul advers si apoi ceata densa in atac ? Ziceti ca, faceti antrenamente o munca asidua dar pe teren , nu prea se vede, inseamna ca, problema este valoarea jucatorilor ? Acuma este bine , UTA are 33 de puncte, sper sa mai faca macar 3-4 pana in play-aut, sa fie bine pt. ca, se injumatatesc punctele si atunci or sa fie diferente mici de puncte intre echipa si atunci sa vezi meciuri pt. supravietuire ,asa ca, TREZITI-VA PANA NU ESTE PREA TARZIU !!!

    0
    0
  3. Mister Balint..dupa cum stiti si observati,unii dintre noi,suporteri adevarati,indiferent de rezultate,va sustinem,v-am sustinut neconditionat si o-m mai face-o….Nimeni dintre noi,enumerati sau nu,nu va contestam meritele,dar cred ca sunteti blazat,fricos….sau altele nestiute de catre noi…Sa fi fost vreo gluma sa tot insistati pe Antal,Hora,sau redefiniti definitia de „Elefanti”???
    Nu stiu cum faceti,sincer,dar cand avem aparare buna,nu existam in rest…Cand avem ocazii de poarta,nu avem aparare…Mijloc,coordonare oricum inexistent…
    Si acum discutia principala!!!!
    Banuiam demult unele mirosuri,cu iz urat,fara a acuza…Era o polita de plata catre Becali,fata de transferul lui Man sau de venirea lui Adrian Petre,gratis????
    Am facut multe jocuri bune,foarte bune,dar fata de FCSB,nici joc,nici atitudine si asta ma contrariaza enorm…Parca s-a abordat meciul relaxat,in gluma….
    Pe buna dreptate scriu unii,pe aici….Ca nu am jucat nimic din nou,ca nu am pus nici o problema,dar cat de prosti sa fie jucatorii,ca sa se umple din nou de cartonase..Nu exista scuze…Doar doi mijlocasi…Isac de nerecunoscut,galben usor,primul..Din ce cauza ar fi trebuit tinut pe teren,in aceste conditii???
    Inchei cu ultima, dubioasa…Becali trimite in Liga 3-a jucatori de la prima echipa,care au aratat jalnic,penibil,nu si-au batut capul….Noroc cu arbitrajul….un chinuit egal….
    Era prea sigur Becali ca la Arad va lua 3 puncte???Se pare ca da!!!!

    0
    0
  4. Curiozități cu grad de generalizare și pilduitoare .Daca scapi pe jos o felie de pâine unsa cu unt ,ea va cade mereu cu partea unsa pe praf. Dacă e să primești gol cu capul e posibil să-l dea cel mai scund de pe teren sau cel care marca așa numai la juniori !!!

    0
    0
  5. Si eu va și voi tin cu UTA! Dar va intreb…. al cate-lea an de Liga I suntem!? Câți bani sau cheltuit pe aducerea de jucători!? Nu salarii! Jucători pe bani….adica aia pt care licitează toti! Unde a făcut UTA cantonament!? Unde se antrenează UTA!? Concluzie! UTA stă cam rău, ca și Liverpool! Deci Balint = Klop…. UTA are antrenor de top! Parca mai ieri va era frica ca pleaca in UK sa bata pe Mourinhio, Klop, pe spaniolul ala….. Din cate imi amintesc, de pe aici, chiar voi va bucurați dacă scoatem ceva cu primele 3! E, minunea nu s-a săvârșit! Fiți sănătoși! Și Hai UTA!

    0
    0
  6. Eu am spus mai înainte pentru optimiști la plai of să gândească la plai aut .Cu asemenea joc să nu avem mari emoții la final .De când crește jocul echipei noastre după cum spune D.nul Balint trebuia să câștigăm acasă cel puțin 4- 5 jocuri .eu am spus că nu avem mijloc și nu vin mingi utile pentru atacanți , să nu avem un șut pe poartă , să avem cel mai slab atac și gafele in apărare tut persistă .Ce Faceți la Antrenamente ???! Nu sunt adeptul înlocuirii antrenorului dar ar fi nevoie de un soc la echipă până nu e prea târziu .Hai UTA acum să nu fie prea târziu .

    0
    0
  7. Pregătiți corespunzător de către Gyuszi, următorii pot fi glorioși în meciul cu craiovenii:
    Balauru( Iacob)
    Peteleu,Erico,Benga,Shlyakov
    Albu, Mode
    Adrian Petre, Roger, Denis Rusu (Vali)
    Voinea.
    Dar cum nu antrenorul joacă, cei care trebuie să fie decisivi, sunt fotbaliștii!
    În fiecare meci de până acum indiferent de rezultat, am fost cu o viteză în minus față de adversar!
    Cerebrali, cu spirit de echipă și sacrificiu și cu o VITEZĂ ÎN PLUS FAȚĂ DE ADVERSARI ( Vali, Petre, Voinea ) NU VOM PIERDE ÎN MECIURILE CARE URMEAZĂ!
    Forza UTA !!!

    0
    0
  8. Craiova, Sepsi și Astra, 3 meciuri cu adversari mai puțin puternici, ca CFR și FCSB.
    Dacă am pierdut cu 1-0 cu cele două din topul clasamentului, putem câștiga cu 1-0, sau să facem egal în ultimele partide.
    Nu îmi place cum a jucat și joacă UTA sub conducerea lui Balint, fără mijlocași creativi, care să țină de minge și să șuteze de la distanță, dar până la finele campionatului, singurul gând al tuturor trebuie să fie, să scoatem MAXIMUM din ultimele meciuri, fără să pierdem.
    În primul 11 și cei ce vor intra pe parcurs, ar trebui să fie cei mai cu rapizi, cerebrali și determinați fotbaliști, iar schimbările să fie făcute mai repede, conform principiului de creștere a vitezei jocului.
    Nu mai este timp de jucătoti lenți în mișcare și în gândire!
    De ce să strici ceva ce merge bine?! Cu un joc defensiv bine organizat și cu multiple centrări în forță și contraatacuri cu jucătorii potriviți…Vali, Petre și Voinea, PUTEM CÂȘTIGA cu cele 3.
    Forza UTA !!!

    0
    0
    1. Am pierdut ,,doar,, cu 1-0 acasă s-ar putea sa pierdem tot cu ,,doar,,1-0 în deplasare cu Craiova și s-ar putea să pierdem tot cu 1-0 și la Sepsi…etc. Adevărul este ca nu avem antrenor de Liga 1 iar UTA pierde teren,iar antrenorul nu face nimic doar reglaje de la începutul campionatului. Asta este cum ai duce o mașină la mecanic și o cârpește iar la fiecare luna trebuie sa revii cu ea că se strică!

      0
      0
  9. Nu se poate, sa joci atat de cu frica, in 2 meciuri sa ai un sut, doua pe poarta, ce pretenții sa mai ai. Imi pare enorm de rau pentru felul in care arătăm. Nici o viziune de joc, ne tot plangen ca nu avem atacanți, avem.. Dar cine sa le paseze?? Albu? Modestas? Isac? Nu se poate asa ceva, sa nu tragi la poarta, incredibil, felicitari pentru tot stafful pentru ceea ce a facut pana acum,dar ar fi momentul, cel putin la finalul sezonului sa lase locul altcuiva. Si sa se faca transferuri si prin intermediul altui agent. De ce il bagam pe alvert Voinea? Cand Cipri Rus „freaca banca”… Macar el intra cu daruire, cu suflet.. Si mult mai pe viteza decat acest Voinea, marele golgeter. Ma scuzați daca am gresit cu ceva.
    ?⚪

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button