Fotbal judetean

Liga a IV-a Arad rămâne în 9 echipe: Glogovăț, Beliu și Pâncota au spus pas în condițiile nemodificării protocolului! Zăbrani – Curtici, șocul primei etape!



Chiar dacă și-a pierdut din competitoare, Liga 4-a Arad nu dorește să mai rateze un start. Astăzi, la ședința organizată de Asociația Județeană de Fotbal, CS Glogovăț, CS Beliu și Podgoria Pâncota au anunțat că nu sunt în măsură să acopere cheltuielile cu testările PCR, care au rămas în vigoare inclusiv la nivelul fotbalului amator și promit să revină în competiție la toamnă.

Prin urmare, turneul pentru desemnarea campioanei județene din această primăvară va pleca la drum în 9 echipe, pe 27 martie, împerecherea pentru prima etapă fiind:

Victoria Felnac – CS Ineu

Victoria Zăbrani – Frontiera Curtici

Păulișana Păuliș – Unirea Sântana

Șoimii Șimand – UTA II

CS Socodor stă

Din informațiile noastre, competitoarele au calculat că vor fi necesare cinci testări pentru a acoperi tot programul competițional (9 etape, o echipă stă), fără „intermediare”. Totodată, cheltuielile cu testarea arbitrilor vor fi suportată de către cluburile participante printr-o taxă de solidaritate iar la meciuri va fi un singur observator, care probabil va sta în tribună, pe model FRF.

 





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button