UTA Arad

Balint – interesat și de rezultat în amicalul cu U. Cluj, dar mai ales de goluri în contul echipei sale!





La nici trei zile de la eșecul de la Craiova, 0-2, în cadrul etapei cu numărul 22 a Ligii 1, UTA intră din nou pe teren. O va face cu ocazia amicalului cu Univerisitatea Cluj, echipă implicată în lupta pentru play-offul ligii secunde, care are parte de etapă liberă în weekend.

Cele două formații se vor întâlni pe drum, pe terenul de la Simeria, vineri, începând cu ora 13. La începutul lunii februarie, „șepcile roșii” produceau una dintre surprizele din optimile Cupei României, eliminând-o pe UTA. Pe „Cluj Arena”, trupa lui Costel Enache se impunea cu 2-1, după reușitele semnate Ogbu (32) și Ribeiro (73), respectiv Adi Petre.

Infectat cu COVID, Laszlo Balint nu a stat pe banca „Bătrânei Doamne” și speră ca echipa sa să arate mai bine mâine. „În primul rând, îmi doresc să le dau minute fotbaliștilor care nu au evoluat deloc sau mai puțin la Craiova, punctând – bineînțeles – principiile noastre de joc de la care nu ne abatem. Apoi, vrem să marcăm căci în ultimele trei meciuri nu am reușit acest și avem nevoie de goluri. Chiar dacă este un amical, nu neglijăm nici rezultatul în fața unei echipe ce speră să ajungă și ea în Liga 1. În afara lui Roșu, care, din păcate, e infectat cu COVID, o să mai lăsăm acasă cinci jucători. Aceștia vor avea program separat la Arad, în timp ce Iacob și Mode (n.a.Vorobjovas) vor onora convocările primite. Vom avea weekendul liber, iar de luni ne întoarce la treabă. Săptămâna viitoare, vom avea un volum de muncă mare, din păcate, cel puțin deocamdată, nu am reușit să găsim un adversar pentru un amical și pentru că au început campionatele și în ligile inferioare, iar deplasările în aceste vremuri grele sunt greu de făcut. Dar, ne descurcăm, important este ca toată lumea să fie sănătoasă și receptivă la ceea ce le vom transmite”, ne-a declarat antrenorul „roș-albilor”.

UTA ocupa locul 10 în Liga 1 cu 33 de puncte acumulate și s-a obișnuit cu ideea că va juca în play-out. Până atunci, arădenii mai au de jucat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, acasă și Astra Giurgiu, în deplasare.

16 comentarii

  1. „În primul rând, îmi doresc să le dau minute fotbaliștilor care nu au evoluat deloc sau mai puțin la Craiova, punctând – bineînțeles – principiile noastre de joc de la care nu ne abatem. Apoi, vrem să marcăm căci în ultimele trei meciuri nu am reușit acest lucru și avem nevoie de goluri.”
    „În primul rând”…ar trebui văzute soluțiile pentru stabilirea primilor 18 jucători care vor juca cu Sepsi și Astra, adică doar ei să joace în amical.
    ” Apoi, vrem să marcăm căci în ultimele trei meciuri nu am reușit acest lucru și avem nevoie de goluri”…din mulțimea de atacanți pe care îi are UTA, dacă îi păstrăm pentru amical pe Voinea, Roger, Adrian Petre și Buhăcianu,pe restul putem să îi convocăm la națională ☹ , că și așa sunt doar Keseru și Pușcaș.
    …”punctând – bineînțeles – principiile noastre de joc de la care nu ne abatem”…atunci am ști deznodământul celor două meciuri rămase… două înfrăngeri!
    Fără repetarea unor scheme pentru eficientizarea atacului, care să le ia plumbul din picioare fotbaliștilor, vom juca la fel și vom pierde ambele partide rămase.
    În cazul UTA-ei cel puțin, cea mai bună apărare este ATACUL!

    0
    0
  2. Linia de clasament cu 9 victorii, 10 egaluri și 11 înfrângeri, ar fi cu adevărat o realizare extrem de bună pentru o proaspăt promovată!
    Hai UTA !

    0
    0
  3. Dacă vrem să rămânem în prima ligă trebuie să luăm cele 6 puncte puse în joc în ultimele două meciuri ca să putem spera . Dacă plecăm în plai-aut cu 20 de puncte ne rămâne ceva șanse pentru liga întâi . Dacă plecăm cu mai puține puncte va fi fff dificil că vin din spate alții cu același număr de punte.

    0
    0
  4. Cum dracu vrei sa bati pe Sepsi,ce sînteți nebuni??????. Sepsi chiar joaca fotbal ,ăștia ne da 3-4 goluri acasă la noi. Nici la Astra nu poți să mai speri ceva!!!??? Vina este al lui Meszar nu trebuia să continue cu Balint pe bancă ,dacă era alt antrenor cu experiență UTA era în play-off la ora actuală.

    0
    0
    1. Cine,pe cine ai avea varianta???Aici este problema maxima…Antrenorii din Romania,disponibili,nici macar nu au haine pentru urmatorul sezon,de primavara-vara,la cazare..Nici macar nu isi despacheteaza bagajele,nu isi bat capul…Teja,Andone,Ciobotariu,etc,genul lor,sunt mereu de umplutura..Banda rulanta,bani sa fie,ce conteaza???….E mai rau ca si virusul…Rednic,Nicolo Napoli…Lifturi,ascensoare….Urca,dar gravitatia tot jos ii aduce.. Se prostitueaza un Dan Petrescu,Sumudica,Lucescu sr/jr,la niste niveluri de bani seriosi..In rest doar nume diverse,rocade,cate un Stoican,Trica fara frica,parca sunt in Luna Park.:-))))

      0
      0
  5. Devine interesant….Stiti cum arata terenul de la Simeria???E o mlastina…Raman curios despre acest amical….Domnule Meszar,ca un sustinator al dvs,neconditionat,stiu ca este complicata situatia combinatiei Balint-Apostu,dar aveti oare un anumit plan B???Pentru UTA????Pentru ca ceva trebuie neaparat facut,fara regrete,PUNCT!

    0
    0
  6. O echipa care nu da doua pase cu adresa ,indiferent de categorie ,ar trebui cazată la stadion , cu exerciții ,între mese ,până la lăsarea întunericului. Este joc de ansamblu ,de progresie ,de coeziune . Cum sa te prezinți ca 11 jucători care atunci se cunosc?? Și încă pe valuta sunătoare !!!

    0
    0
    1. Nu mai exista,d-le @Ionescu Gavrila acel stabiliment de cantonare a echipei,de pe vremea Baron Neuman….Nu mai exista nimic…Totul se rezuma la niste colibe…”acoperiri de licitatii pe criteriul EFTIN sa fie”…Astazi exista doar mercenari….,cei din pix…..aprobabtori cu comisioane..Unii sunt prinsi de catre DNA,altii,cei din urma,scapa turma…Hmmmm….Culmea,ca toti se eschiveaza si au acoperire…

      0
      0
  7. @ Burebista…Cred că după amicalul cu „piticul”, vom vedea cum inevitabiul se va produce…piticul ((UCluj), va deveni uriaș!
    UTA are jucători de valoare individuală foarte bună, din păcate nu este suficient…

    0
    0
  8. Sepsi si Astra, joaca fotbal, amandoua echipele sunt omogene, fiecare jucator stie ce are de facut pe teren , se inteleg jucatorii intre ei si asta datorita antrenorilor priceputi !!! Pana sa vina Neagoe la Astra , echipa juca c-am cum joaca UTA acuma,adica nimic si Neagoe a facut echipa sa joace un fotbal bun si uite ca, acuma lupta pt. play-off !!! De Sepsi , nu mai vorbesc , o echipa foarte buna cu un antrenor foarte bun !!! Vom vedea ce va fi ?

    0
    0
  9. La fel ca la școală, materia este aceeași, contează profesorul. Indiferent ca faci fizica, chimie, etc, dacă ai un profesor care îți captează atenția și care te poate face sa înțelegi materia, cu siguranță lucrurile stau altfel. Per ex: Fc Argeș (nou promovata ca noi și cu o valoare a echipei net inferioare noua), după seria de insuccese care ii țineau pe ultimul loc, brusc, au schimbat ceva, ce? Antrenorul. Rezultatul final îl vedeți cu toții. Dacă FC Argeș, ar avea jucătorii noștrii, va garantez ca s-ar bate la primele 4 locuri. Sa nu uitam un lucru, ca în retur și noi, am ocupat locul 5. Deci, ori decidem cu toții, de la antrenor la jucători, suporteri, etc sa ne perfecționam continuu ori stam în banca noastră și continuam sa ne lamentam.
    Din experienta de viata proprie, eu, cel puțin, m-am ghidat după ceea ce a spus marele Hanibal : DACA NU GĂSIM UN DRUM, FACEM UNUL.
    Hai UTA, vrem și putem sa fim mai buni, în fiecare zi!

    0
    0
    1. nu exista garantat in fotbal … antrenorul antreneaza pana in apropierea portii, mai departe este vorba de valoarea jucatorilor

      0
      0
  10. @Lucian…”antrenorul antreneaza pana in apropierea portii, mai departe este vorba de valoarea jucatorilor”, subscriu, dacă discutăm de antrenori, în adevăratul sens al cuvântului!
    Nu e cazul la UTA, dacă antrenorul Balint, antrena atacul până în fața porții se vedea în jocul UTA-ei… U.Cluj-UTA 1-0 la pauză!!!

    0
    0
  11. …min 15 …U.Cluj – Uta 1-0
    …1H : 29 min 1-1.
    Bravo Albert Voinea și Roger!
    …”vrem să marcăm, căci în ultimele trei meciuri nu am reușit acest lucru și avem nevoie de goluri.”Da, s-au dat goluri, chiar două, păcat că unul în poarta UTA-ei și astfel…”avem nevoie de gol”?…”vai dei colți tăi Vlăduț”?.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button