Fotbal judetean

Turneul de desemnare a campioanei județene nu mai începe în weekend, poate dinamita definitiv competiția setul de măsuri al CNSU?





Conducerea fotbalului județean arădean i-a chemat, aseară, la o discuție pe reprezentanții grupărilor din Liga 4-a, care și-au manifestat dorința să se întoarcă în iarbă pentru un mini-campionat de 9 etape. Teoretic, trebuiau puse la punct ultimele detalii cu privire la etapa inaugurală, de sâmbătă, 27 martie, însă subiectul de discuție a devenit setul de măsuri pe care Comitetul Național pentru Situații de Urgență îl va lansa cât de curând în contextul creșterii ratei de infectare cu COVID pe tot teritoriul țării.

Se punea în discuție limitarea activităților, inclusiv sportive la nivel de amatori, în weekenduri, ceea ce – bineînțeles – ar afecta calendarul gândit de AJF Arad pentru competiția denumită ”Turneul de desemnare a Campioanei Ligii a IV-a”. Până una alta, înainte de vedea exact care sunt noile măsuri ce vor fi date la nivel central, Comitetul de Urgență al AJF Arad a mutat data de începere a competiției județene de pe 27 martie pe 3 aprilie.

Între competitoare, există și nemulțumite, care apucaseră să facă deja (parțial sau complet) testele PCR în vederea rundei ce era programată în weekend. Dar, tot ceea ce mai contează în acest moment este comunicatul Comitetului de Urgență al AJF și anume: ”Având în vedere faptul că astăzi, Comitetul Național pentru Situații de Urgență urmează să adopte noi decizii privind restricțiile ce urmează a fi aplicate în perioada următoare, Asociația Județeană de Fotbal, prin Comitetul de Urgență, a hotărât ca debutul returului Ligii a IV-a să fie amânat cu o săptămână. Această decizie a fost luată pentru ca toate cluburile să ia act de noile măsuri și să își organizeze activitatea pentru desfășurarea competiției în condiții maxime de siguranță sanitară.

Decizia de amânare cu o săptămână reprezintă cea mai bună măsură pentru a începe campionatul în siguranță și în concordanță cu noile reglementări în vigoare!”

Așadar, nu vom avea meciuri pe puncte nici în acest weekend în fotbalul județean, iar săptămâna viitoare urmează a fi decisivă pentru soarta ”Turneului de desemnare a Campioanei Ligii a IV-a”. Căci, orice s-ar zice, există emoții cu privire la anularea acestuia.

5 comentarii

      1. O sa fie si aici aceleasi restrictii ca acolo, nu trebuie sa merg.
        Nu o sa ai voie sa iesi din localitate cu peste 3 la 1000. Asta dl Arafat decide

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button