UTA Arad

Peteleu, ultimul utist infectat cu COVID! Negoescu începe să-i atragă atenția lui Balint, iar: „Rusu să-și câștige locul în teren prin ceea ce face la antrenamente”





UTA și i-a recuperat pe cei doi mijlocași infectați cu COVID în urmă cu două săptămâni, Neluț Roșu și Modestas Vorobjobas, dar l-a pierdut pe fundașul Andrei Peteleu. Și pe fondul problemelor medicale ale lui Tomozei, ultimul transfer al iernii la UTA s-a impus rapid în primul „11”, însă acum el va apărea din nou pe gazon de abia în play-out.

Cât despre Roșu și mai ales Vorobjobas, Laszlo Balint dă de înțeles că i-ar putea lua în calcul pentru confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de duminică după-amiază. „Din păcate, Peteleu are COVID după acest weekend când a fost acasă. A dezvoltat simptome și după testare ne-am dat seama că nu ne vom putea baza pe el în perioada următoare.  Mode a revenit bine din perioada de izolare, în sensul că el nu s-a confruntat deloc cu simptome în perioada de izolare. A reușit să facă niște exerciții de menținerea tonusului, i-am dus o bicicletă acasă, deci a rămas la nivel decent din punct de vedere fizic după perioada infectării. În schimb, la începutul perioadei de 14 zile, Neluț Roșu a avut câteva zile în care a dezvoltat simptome  neplăcute, dar acum atât el cât și Mode s-au antrenat cu echipa. Rămâne să vedem în ce măsură ne vom putea baza pe serviciile lor duminică”, a explicat atrenorul „roș-albilor”, care, în schimb, sigur nu va conta pe Liviu Antal, suspendat pentru meciul cu Sepsi.

În schimb, Damian Isac și-a ispășit la Craiova runda de suspendare și are șanse să fie titularizat duminică, cu atât mai mult cu cât Denis Rusu nu pare în cea mai bună formă a sa. „Denis trebuie să înțeleagă că nu poate să trăiască din câteva meciuri mai reușite pe care le-a făcut. Eu înțeleg, există un risc al constanței jucătorii tineri, au trecut și Miculescu sau Isac prin asta, dar e foarte importantă reacția lui, în primul rând în procesul de antrenament. Eu am încredere maximă în Denis Rusu, dar locul în primul <<11>>, chiar dacă e vorba de un jucător Under, și-l va câștiga prin ceea ce face la antrenamente și prin ceea ce oferă echipei în momentul în care este folosit în meciurile oficiale”, a punctat Balint, care l-a și schimbat pe tânărul său elev după primele 20 de minute ale testului cu Socodorul, de sâmbăta trecută.

Însă, măcar pentru un loc în primii 20 în calcule ar putea intra Claudiu Negoescu, mijlocașul dreapta de 17 ani crescut de FCSB, care a sosit – însă – la UTA din Italia, de la Spal. „De o bună perioadă, Negoescu se antrenează zilnic cu noi, cu echipa mare. Pentru mine este o surpriză plăcută, a venit cu un entuziasm specific – bineînțeles – jucătorilor tineri care intră în circuitul echipei de seniori, dar s-a integrat foarte repede și din punct de vedere fizic. Nu pare să aibă probleme chiar dacă are o vârstă fragedă. Am spus-o de multe ori și o spun încă o dată, sunt foarte atent la tot ce înseamnă dezvoltarea și evoluția jucătorilor tineri, mai ales a celor din propria Academie și Negoescu este unul din exemple. Au fost foarte multe exemple în mandatul meu, când am adus jucători de la echipa Under 19 să se antreneze cu noi, unii dintre ei chiar au debutat. Ne gândim că în trecut au fost un Gavrilă, un Pașcu, deci sunt exemple și sunt convins că vor mai fi”, a mai afirmat Laszlo Balint.

În altă ordine de idei, clubul UTA a pus în vânzare biletele virtuale pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, programat duminică, 4 aprilie, de la 17:30. Tichetele pot fi cumpărate de aici: https://uta.iabilet.ro

7 comentarii

  1. Avem destui tineri in lot care merită să joace, Rusu să frece banca până la vară și să vedem pe câte zeci de milioane de euro va pleca și ce se va alege de el. Vă spun eu, va fi un alt jucător aflat pe lista celor distruși de conducători care visează milioane de euro peste noapte.

    0
    0
  2. Hai sa fim sinceri: 1.Rusu este pus puțin pe banca, pt a i se plăti Lipovei o vendeta, pt ca au avut,, tupeul” (deși erau îndreptățiți sa o facă) sa ceara un preț pe el. 2.Negoescu nu a venit de la Spal, el a dat o probă dar a fost refuzat. El este bun ca și jucător și sa remarcat în Campionatul Elite. Din păcate, Balint începe sa apeleze la tineri pt ca jucătorii experimentați nu prea îl mai asculta.
    3. Balint, ar putea învața din greșelile lui. Cel mai mare defect a lui, este faptul, ca nu apleacă ureche. Și eu m-am născut prost, dar sunt receptiv sa aud tot timpul păreri constructive și cu siguranță avem de învățat toată viata, în termeni, se numește perfecționare continua.
    4. Îl putem vedea și pe Balint un Sir Alex Ferguson de UTA, dar repet, trebuie sa vadă unde greșește și el nu doar jucătorii. Într-un cuvânt, sa asculte și părerea altora.
    Hai UTA, pana la moarte!
    Ps: Nu as scrie atât despre echipa mea de suflet, dacă nu mi-ar pasa de ea și din păcate, nu pot sa fiu indiferent. Pt mine nu funcționează și nu mai vreau sa aud de sintagmele paguboase: mere și asa și mai rău să nu fie. Hai UTA!

    0
    0
    1. Sunt de acord cu punctul 1 si 2, insa mai departe deloc, oricat de buna intentie ar fi, niciodata nu poti sa ceri ca antrenorul sa aplece urechea…la cine ? ca toate lumea spune diferit…bine ca nu cere si nevasta sa fie si ea ascultata ! Prostie fara pereche, antrenorul e antrenor calificat si are toata responsibilitatea, el trebuie sa iea deciziile, nimeni altcineva, nici sefii si mai ales neica nimeni din tribune !

      0
      0
  3. Nu Rusu este de vina,neaparat,dar si prea mult pieptanat si laudat a fost…Este intr-adevar o miza,talentat,no comment…I s-a urcat putintel la cap,atat lui,cat si Lipovei…Nu m-ar mira sa fie putin tras pe linie moarta…Hmmm….

    0
    0
  4. Cu ce o sa urcat la cap lui si Lipovei ? Cu ce i sa urcat la cap Lipovei ? Sa-l traga pe ce linie vrei tu . Asa cum este el fata de alte mumii si-a favut treaba si pe 4000 lei salar nu pe mii de euro cum iau altii. De ce nu-i reziliaza contractul ca este o muce de jucator . De ce sa-l mai plateasca pana in iunie daca tot nu e nevoie de el ? Sa se intoarca la Lipova . Decat sa tot il injure marele antrenor de morti mai bine sta in oraselul lui .

    0
    0
    1. Cand lo injurat Balint? Cand aruncati vorbe pe geam cam trebuie sa le si argumentati?
      Cu ce i so urcat in cap iti spun eu, nu mai pune osul, da si ai dreptate ca mumiile nu pun nici cat el, dar el are o cariera in fata iar daca de la varsta asta asta ii vin idei de astea se va pierde si este pacat pt ca talent are. Rusu a inceput sa regreseze inainte sa fie discutiile de bani ceruti de Lipova si de neintelegerile dintre cele doua cluburi. Daca Rusu nu face fata unei presiuni la UTA, unde a jucat constant, cum va face cand va da de un antrenor care il va scoate dupa 5 minute.
      Sincer noi avem o problema cu cocolosirea unora si altora, insa trebuie sa acceptam si critica, iar Rusu trebuie sa fie deacord cu ea cand ceva nu merge la el si sa spere sa indrepte greselile, iar noi suporterii sa acceptam si astea.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button