Stranieri aradeni

Dennis Man a spart gheața în Serie A și a adus un punct Parmei la Benevento! + VIDEO





Dennis Man, atacantul arădean al Parmei, a fost titularizat în meciul cu Benevento și a înscris golul de 2-2 care a adus un punct echipei sale pe arena „Ciro Vigorito” .

Gazdele au deschis scorul în minutul 24, prin Glik, care a stabilit și rezultatul primei reprize, 1-0 pentru Benevento. În partea secundă a jocului, Kurtic a restabilit egalitatea (55), însă Benevento a preluat din nou conducerea după reușita moldoveanului Artur Ioniță (67).

Lăsat pe banca de rezerve, Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 78, în locul lui Gervinho. La zece minute după intrarea fostului jucător de la Universitatea Craiova, Dennis Man a marcat primul său gol în Serie A. La o minge înaltă în careu, Cornelius i-a așezat balonul arădeanului, care a reluat din prima, puternic, în stânga lui Montipo.

Fostul atacant al UTA-ei putea obține și mai mult pentru echipa sa. În cel de-al treilea minut al prelungirilor, Man a avut o ocazie uriașă. A trimis cu capul din câțiva metri, puțin peste poarta gazdelor, după o pasă tot cu capul a lui Cornelius.

Tot în prelungiri, la un minut după ocazia uriașă, Dennis Man le-a dat emoții italienilor. Acesta s-a ciocnit cu un coechipier, în fața porții, și a acuzat probleme medicale, însă românul și-a revenit.

În urma acestui rezultat, Parma rămâne pe locul 19 în clasamentul din Serie A, cu 20 de puncte, fiind la trei puncte distanță de Torino, echipa clasată pe locul 17, poziție ce asigură salvarea de la retrogradare. Torinezii au însă cu două meciuri mai puțin.

Golul lui Dennis Man

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button