Sporturi de contact

Fighterul Edi Gafencu, mesaj puternic pentru autorități: ”Prefer să mor de COVID, decât să stau închis în casă şi statul să îmi ia tot”





Zile la rând, Eduard Gafencu, campionul arădean la kickbox, a fost unul dintre protestatarii din fața Palatului Administrativ. Din cauza ultimelor restricții impuse de autorități în contextul creșterii ratei de infectare cu COVID, fighterul de 27 de nu mai poate intra în săli pentru antrenamente, dar a fost obligat să-și și înghețe afacerea. Anul trecut, Edi a investit în într-o cafenea în centrul orașului, care stă mai mult închisă.

Așadar, „The Blitz” Gafencu și-a expus nemulțumirea pe Facebook, afirmându-și exact motivele pentru care a ieșit în stradă. ”Aseară am fost 15 oameni în față la primărie, oameni care ştiu pentru ce ies, oameni care și-au pierdut locul de muncă sau sunt pe cale să își piardă afacerile! Mulți au funcționat 2 luni din 12 și au plătit impozitul la stat la fel, 2 luni în care au funcționat la 30 la sută din capacitate şi atunci văd postari că suntem proști că ieșim sa protestăm, mii de oameni și-au pierdut locul de muncă, dar voi din tot protestul i-aţi văzut pe inculții care au ieșit să îi vadă lumea cât sunt ei de șmecheri!!! Nu suntem proști, vrem să ne trăim viața liniștiți, statul să ne dea ce ne-a luat, atât vrem. Eu nu am ieşit să fac protest contra virusului sau a măștii, din contra, toată familia mea a avut Covid, chiar şi eu, dar prefer să mor de Covid, decât să stau închis în casă şi statul să îmi ia tot! Atât vreau, să mi se dea ce mi s-a luat!”, este mesajul sportivului arădean.

Edi Gafencu are 13 victorii, din care 9 prin KO și doar o înfrângere, în cei trei ani de la revenirea în circuitul profesionist. Deținător al centurii la 77 de kilograme, fighterul arădean a semnat recent un contract cu Glory, cel mai puternic circuit din lume. Într-una dintre serile rezervate protestelor, arădeanul și-a făcut o parte a antrenamentului chiar în fața Primăriei, alături de Arnold Nagy.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button