Fotbal judetean

Diferență de atitudine: CS Socodor – Victoria Felnac 4-1 +FOTO



Ultima echipă ce a intrat în „Turneul de desemnare a campioanei județene” a avut o primă reprezentanție spumoasă. Socodorul  nu a fost prea impresionată de golul primit destul de repede de la Victoria Felnac și a întors fără mari probleme meciul. Eroul trupei lui Tiberiu Darasz a fost Bogdan Țoca, fostul fundaș al lui FC Bihor și CS Ineu, care a reușit o „dublă” și a mai avut și un gol anulat pentru fault în atac.

De fapt, această fază a avut loc în debutul meciului, după care oaspeții au preluat conducerea la o fază ce nu spunea mare lucru. După un aut de margine, Șiclovan a centrat la marginea careului, de unde Pasăre a lovit foarte mingea cu capul și l-a prins nepregătit pe Vaida. Era minutul 12 și se părea că VI-FE va avea o zi bună lângă graniță. Dar, nu avea să fie deloc așa, căci Socodorul avea să întoarcă fără mari probleme jocul și rezultatul. Țoca a restabilit egalitatea până la pauză, mai precis în minutul 27, când Dema a centrat bine pentru fundașul gazdelor.

Plusul de atitudine al celor de la Socodor avea să dea roade și pe tabela ce s-a mai modificat de trei ori după o oră de joc. Exact în minutul 60, Doboș și-a introdus balonul în proprie poartă după pasa în fața porții a lui Pirtea, iar 10 minute mai târziu, Țoca a înscris din nou. Puternicul apărător a beneficiat de pasa lui Purtan și a punctat spectaculos, din plonjon. Concluzia partidei a scris-o nou-intratul Bibarț, care a găsit colțul lung al porții lui Rusu cu un șut plasat, de la 16 metri.

Darasz: „Victoria nu poate fi pusă la îndoială”

Așadar, Socodorul începe cu dreptul noul sezon și se anunță de pe acum una arbitru al luptei pentru locul 1. „Chiar dacă am fost conduși, băieții au jucat bine, dezinvolt și au obținut o victorie ce nu poate fi pusă la îndoială. Dorul de fotbalul pe puncte a fost foarte mare, pentru ca acum să nu dăm totul atunci când ne revedem pe teren. Avem un grup valoros, unit și încercăm să ne impunem jocul în fața fiecărui adversar. Felnacul a jucat de la egal la egal cu Ineu etapa trecută, iar victoria noastră de azi e cu atât mai valoroasă. Îmi felicit băieții”, a punctat Tiberiu Darasz, tehnicianul celor de la Socodor.

Ciba: „Ne-am prezentat lamentabil, am fost de nerecunoscut”

Lucian Ciba a umblat mult la mentalul elevilor săi după eșecul intern cu Ineu, venit cu două minute înainte de final, după ce echipa sa a avut ocaziile mai mari în partea secundă. Dar, nu a obținut efectul scontat, poate chiar a apărut reversul medaliei. „Toată săptămâna am încercat să le ridic moralul jucătorilor mei, să le spun că sunt buni, că au pierdut nemeritat meciul cu Ineu, în speranța că-i voi capacita pentru meciul de azi. Dar, a fost exact invers, ne-am prezentat lamentabil, chiar nu înțeleg cum am putut arăta în halul acesta. Sigur, am mai avut și noi ocazii, diferența de scor e și ea puțin exagerată, problema e că eu nu mi-am recunoscut echipa. În amicale și cu Ineul am avut o cu totul altă atitudine, abordare, azi am fost de nerecunoscut. Comunitatea locală din Felnac face un efort important pentru a putea juca noi în acest campionat, fără a avea vreun obiectiv important și de aceea stabilisem să dăm totul în cele 8 meciuri din această primăvară, ori azi – practic – nu ne-am prezentat la Socodor”, ne-a declarat Lucian Ciba, antrenorul lui VI-FE.

Formații:

Socodor: Vaida – Șulea (82 S. Mako), Țoca, I. Mariș (71 Rafila), Miclea (82 Todincă) – Turcuș, Dema – Cr. Moldovan, Purtan (71 Bibarț), Pirtea – Faur (84 L. Olariu). Antrenor: Tibi Darasz

Felnac: Fl. Rusu – S. Bogdan, Șiclovan, Istin, Tomuț – S. Măgulean (87 Nichituț), Sîrbu (71 Corbei), Doboș (87 A. Ciba), Drîglă – Pasăre (71 Edu), Băd (46 Burian). Antrenor: Lucian Ciba

Arbitri: Sorin Florin Saladea –  Andrei Pîslaru, Denis Calnacov. Observator AJF: Leontin Buda

Câteva poze de la Socodor – Felnac 4-1









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button