UTA Arad

Rusu a revenit printre titularii UTA-ei după două runde pe bancă: „Puteam să batem Astra, am făcut o primă repriză bună! Sperăm să câștigăm play-outul!”





După două runde pe margine, Denis Rusu a revenit în primul „11” utist la Giurgiu, contra Astrei. Cel mai constant junior al arădenilor în acest sezon și-a ieșit puțin din mână, dar chiar și așa a avut câteva acțiuni interesante în banda stângă.

Fotbalistul de 20 de ani nu a mai revenit de la cabine, pe arena „Marin Anastasovici”, Laszlo Balint jucând „cartea” Vali Buhăcianu. „Nimeni nu are locul de titular asigurat, cu atât mai mult cu cât în ultimele meciuri eu am avut evoluții sub așteptari. Așadar, e normal să fi jucat mai puțin, dar o să mă pregătesc cât mai bine în continuare, o să muncesc, iar când Mister o să apeleze la mine o să dau totul. Azi m-am bucurat din nou de încredere, îmi pare rău că nu mi-am adus contribuția la o victorie, căci asta ne propunem mereu”, spune Rusu.

Iar mijlocașul împrumutat de la Lipova chiar crede că echipa sa merita toate punctele. „Eu zic că puteam să câștigăm, mai ales că am făcut o repriză bună și am avut câteva ocazii. Astra a insistat doar prin numeroasele cornere pe care le-a avut mai ales în prima parte, dar fără a fi probleme în careul nostru și au mai avut ocazia la care a scos Iacob când eram în zece oameni.  Dar, când tragem linia, rămânem – totuși – cu un punct important obținut în deplasare, la o echipă bună”, mai susține juniorul „roș-albilor”.

UTA intră în linie dreaptă pentru pregătirea play-outului Ligii I ce demarează la finalul săptămânii viitoare. „Va fi greu pentru că joci fiecare meci sub presiune, dar echipa va da totul să câștige fiecare meci. Nu cred că e un avantaj că jucăm mai multe meciuri acasă, căci dacă nu ai suporterii alături, pentru a-ți da acel plus, echilibrul rămâne. Chiar și așa sunt sigur că vom face o figură frumoasă, chiar sperăm să câștigam play-out-ul”, mai anunță Dennis Rusu.

În tur, Rusu a intrat pe gazon în minutul 46, la scorul de 2-0 pentru Astra și a trăit din iarbă eșecul dur, 0-6. În total, tânărul utist a bifat 1716 de minute în 26 de meciuri ale Ligii I, reușind două goluri și tot atâtea pase decisive.

8 comentarii

  1. Ce ar putea sa declare bietul copil,prins intr-o menghina financiara,nu chiar primul,fiind o practica uzuala,vezi cazul Man la FCSB….El si-ar dori,daca se poate,dar e mic,neinsemnat…”Eu sunt mic,nu stiu nimic,tata in pod beleste oaia”…
    Calitati certe,dar si prea mult pompat,pieptanat,dupa care s-a cam plafonat,nefiind pregatit pentru atatea laude bruste,prea mare presiune psihica pe el…L-au citit si adversarii,intre timp….
    Sper ca Lipova si UTA,sa se inteleaga cumva,in cele din urma,prieteneste,vorbind….pentru ca intervin multi factori diversi…E firav,mic de statura,plapand,ceea ce nu se poate compensa pe viitor…Cine poate stii,daca o miniatura de Matan poate?
    Succes!

    0
    0
    1. Inceputul prestatiei mai putin convingatoare a jucatorului a coincis cu momentul stirilor despre neintelegerea dintre cluburi. Din pacate, singurul care iese in pierdere ii baiatul. Sper ca in play-out sa creasca din nou in joc, are potential iar prin aportul lui UTA sa castige cat mai multe puncte. UTA este Arad!

      0
      0
  2. O relaxare vremelnică . Noi ,nu echipa . Noi cei abonați. săptămânal ,la bucurii și necazuri . Tot vremelnice !! Așteptam ,cu argumente ,un 1-0 aristocratic în chip de palma morală pentru tur . Argumente ,UTA ,așezată în matca ,jucători dornici ,adversar răvășit. Palma a venit ca la film. Gestul artistic eliberat ,dar nu s-a mai auzit …,,poc ” nici măcar din culise. !! Vorbim de prima repriză. Pe urmă palma era să o primim noi la ,,intrarea” lui Shliakov. Intrare cu adevărat ,,ruseasca”. Atacanți adevărați nu are nimeni . Proba e orbecăiala CFR-ului !! Macar ai noștrii rid singuri de. ce li se întâmplă !! Ride ,Petre se amuza Antal ,ride a paguba Hora.!! Risul poate dispare tot cu atacanți de pe afara. Pot fi găsiți colegi ,adevărați ,pentru Mode sau Roger ,care nu e atacant ,de careu . E timp scurt sa ridem și noi . Nu prea mult. !!!

    0
    0
    1. Hora ranjeste idiot,mereu,la fiecare gafa enorma,frustrat enorm daca este schimbat,inclusiv fata de Balint…Antal da interviuri razand,de fiecare data,cica are experienta mare,dar e expirat precum vata de zahar din Parcul Copiilor,din duminicile copilariei….Asa este cand ai doar prime promise si nu ai penalitati….Asta este temperamentul acestor plictisiti de fotbal….Nici daca i-ai injecta in vena,ca si Astra,nu vor avea alta atitudine!
      Sper ca nu ii vom mai regasi dupa finalul campionatului,pe la Arad….Drum bun si cale batuta!Altii la rand….Si tot asa,pana gasim structura exacta,dorita….

      0
      0
  3. Bună eu vreau să îi răspund la Denis Rusu că dacă nu complica el acea fază aproape de centru poate ieșea o acțiune asa era să primim gol pe contraatac dintr-o sofisticare a lui… iar pe final dacă Petre dădea drumul la minge celui mai bine plasat.coleg al lui poate cistigam așa…..poate altădată …uni jucători au favoare că nu sint spectatori în tribune chiar și Denis și Petre…..până arunci o seară bună

    0
    0
  4. Stahl,foarte criticat,inclusiv,recunosc,de catre mine,le da lectii juniorilor UTA-ei,prin cate a trecut….Baietelul lui Bunicu,dar iata ca ca s-a descatusat si este exponential…As vrea sa pot spune acelasi lucru,acum,despre un Miculescu,total varza murata,absolut pe dinafara fenomenului….Total inadecvat,paralel cu sansele acordate….Trebuie inteles ca atat poate,lasat sa plece linistit in treaba lui..Caz ratat…I-au dat sanse atatia antrenori,buni…Nu il mai fortati,fara rost….Atat poate….Stop joc…Nici o investitie mai mare nu a fost in el,fata de altii,dizolvati,mult mai buni decat el…..Fara suparare!Ajunge!

    0
    0
    1. Giroooo Alo babalaule
      Ai mai primit bani de țigări și cafea
      A varza murata îți miros tie picioarele și gura
      Subiectul cu Stahl era pe UTA Arad dar tu nu scri acolo sa vadă toată lumea cine ești chiar dacă noi te cunoaștem
      PS : mai da o limba

      0
      0
    2. Giro stii ce vreau eu sa te intreb? Oare numai Miculescu e de vina pentru forma lui slaba ? Eu cred ca si scumpii lui antrenori au o mare vina . Poate chiar mai mare decat cred unii. Cu un copil trebuie sa stii sa stai de vorba sa fi si pedagog si psiholog, un mic amestec . Eu am impresia ca Miculescu este asa praf de cand a venit Balint si a schimbat pozitia lui in teren.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button