UTA Arad

Suporterii UTA-ei îl taxează pe Bibarț în chestiunea Filarmonicii: ”…Un primar care îngroapă şi sportul şi arta”



Suporterii „Bătrânei Doamne” rămân implicați în viața comunității și reacționează la ultimele declarații ale primarului orașului Arad. Vorbind despre bugetul Filarmonicii, Călin Bibarț a recunoscut că cel puțin o formație artistică este amenințată cu desființarea. Fiindcă și sportul e subfinanțat de când fostul viceprimar a devenit șeful urbei, ultrașii utiști au taxat la comun atitudinea lui Bibarț.

”Oraş adormit, îţi meriţi soarta… Ai un primar care îngroapă şi sportul şi arta”, este mesajul scris pe un banner de fanii arădeni, afișat în fața Filarmonicii Arad.

”Semnează petiția! Doar împreună putem salva această instituție importantă pentru orașul nostru!” – mai îndeamnă susținătorii UTA-ei pe pagina de Facebook, Ultras Arad.









2 comentarii

  1. Are Bibi de unde taia posturi si salarii,daca ar vrea neaparat sa deconspire nepotisme,dar nu vrea,absolut deloc…Ia vezi Gospodaria Comunala,Apa-Canal,Recons,Politia Locala…samd….O ceata de salahori..Taie din sport si cultura,exact ceea ce nu a avut in viata lui,de a face cu asa ceva…Hai…ca azi e marti seara si vine tare Bibi..:-))))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button