Cluburi polivalente

Irina Rus a urcat pe podiumul naţional al junioarelor, la tenis de masă





CSM Arad a fost reprezentat de patru jucătoare la Campionatul Național individual de juniori la tenis de masă: Irina Rus, Ana Barbu, Andreea Craiu și Alesia Sferlea. Rus a obţinut cel mai bun rezultat, cucerind medalia de bronz în proba de dublu feminin, alături de Denisa Urîtu, de la CS Farul Constanța. Acestea au urcat pe a treia treaptă a podiumului după două victorii, 3-0 cu Gaman/Jifcu și 3-2 cu Ioniță/Sîngeorzan. În semifinale, Rus şi Urîtu au cedat cu 0-3 în faţa perechii Mei-Roșu/Teglas.

În rest, evoluţii bune la simplu, dublu şi dublu mixt, probe unde arădencele au fost prezente, dar fără să mai reuşească podiumuri. La simplu, Craiu și Sferlea au cedat în primul tur, 0-3 cu Mei-Roșu, respectiv 2-3 cu Strună, care în Superligă joacă pentru CSM Arad, Barbu a trecut de primul tur, 3-0 cu Hila, cedând în decisiv cu Radu, în turul doi.

Irina Rus a câștigat cu 3-0 în primul tur cu Jantea, dar a pierdut cu 1-3 cu Sîngeorzan. Elena Zaharia, de la LPS Constanța, a obținut trei titluri, la individual feminin, dublu feminin, alături de Camelia Mitrofan de la Farul Constanța și dublu mixt, cu Darius Movileanu de la CSA Steaua. Eduard Ionescu l-a învins pe Andrei Istrate în finala masculină individuală, cei doi steliști făcând echipă pentru titlul la dublu masculin.

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button