UTA Arad

Duminică, Aradul se îmbracă în „alb-roșu” la 76 ani de la înființarea clubului UTA!





UTA se pregăteşte de sărbătoare și în pandemie! Duminică, 18 aprilie 2021, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc aniversează 76 de ani de la înfiinţarea clubului, iar arădenii, suporteri sau nu,  sunt invitaţi să marcheze şi ei momentul, prin fotografii personale cu tricouri, fulare sau cu suveniruri ale grupării „roș-albe”.

Pe 18 aprilie 2021 se împlinesc 76 de ani de când cunoscutul baron Francisc Neuman a înființat o echipă de fotbal care avea să scrie istorie pentru orașul Arad și să intre în legendă.

UTA este un nume pe care, cu siguranță, fiecare arădean l-a rostit măcar o dată. UTA este un simbol prezent oriunde și oricând în Arad. UTA este o pată de culoare vie și imposibil de șters, impregnată profund în viețile noastre. UTA este un motiv de bucurie și de mândrie dintotdeauna. UTA înseamnă Arad! Haideți să dovedim acest lucru!

Cândva, pe vremea când eram copii, mergând spre stadion, cu toții am avut un vis: cum ar fi ca, într-o zi, ieșind în oraș să vedem toți oamenii din Arad purtând triunghiul alb-roșu al echipei noastre cu mândrie în piept? Cum ar fi ca toți cei care s-au bucurat și au suferit alături de UTA să se unească și să ,,coloreze” în alb și roșu străzile și parcurile?

Anul acesta ne dorim să ne împlinim visul. Vrei să ne ajuți? Participă și tu alături de noi! Pe 18 aprilie 2021 îi invităm pe toți utiștii din Arad sau de pretutindeni să îmbrace un tricou alb-roșu, o bluză sau un hanorac, să poarte o șapcă sau un fular, să afișeze un steag sau să își pună în piept o insignă cu stema Bătrânei Doamne! Ne vom întâlni cu toții pe străzile Aradului și ne vom bucura împreună de această zi de sărbătoare.

Așteptăm să vedem pozele tuturor! Ne dorim să vedem cum petreceți ziua clubului nostru drag! Postați-le pe acest eveniment (https://www.facebook.com/events/199336405068319) și peste tot pentru a da un exemplu familiei, prietenilor și cunoștințelor și pentru a-i încuraja să facă la fel și să sărbătorească alături de tine!

Dorești să te implici și tu, însă nu ești pregătit pentru sărbătoare? Magazinul nostru de la stadion îți stă la dispoziție cu tot ,,arsenalul” necesar pentru un fan utist. Programul nostru se prelungește săptămâna aceasta inclusiv până duminică pentru a rămâne la dispoziția fiecărui supporter”, este mesajul de pe facebook al celor de la fanshop-ul UTA-ei. (foto: 1945.ro)

Concurs cu premii

Totodată, clubul UTA propune din nou un concurs cu premii pentru suporteri, odată cu apropierea sărbătorii de 76 de existență a clubului. Mai jos aveţi lista premiilor şi ce trebuie să faceţi pentru a avea şanse la tragerea la sorţi:

“Se apropie cu pași repezi ziua în care clubul nostru împlinește 76 de ani! Cu această ocazie, artiștii noștri au pus la bătaie pentru voi cele mai frumoase premii!

Ce poți câștiga?

1x tablou ‘Campionii României 1954’ (colorat de UTA în culori);

1x tablou ‘Petschovschi’ (realizat de RA);

1x carte ‘Andrei Mercea’ (scrisă de Radu Romanescu);

1x tricou ‘Petschovschi’, mărimea L (grafica făcută de UTA în culori);

1x tricou ‘Petschovschi’, mărimea L (desenat de RA);

10 pachete de stickere la design-ul cărora au colaborat RA, UtArt și UTA în culori)

Ce trebuie să faci ca să participi?

SHARE la această postare pe contul personal;

Așteptăm să vedem o poză cu tine lângă pictura ce înfățișează #istorianoastră (din interiorul magazinului pentru suporteri de la stadion). Pozele se trimit în secțiunea de comentarii a acestei postări.

Înscrierea finală se face fizic, în magazin, prin completarea unui bilet cu datele personale și introducerea lui în urna neagră.

Concursul se desfășoară în perioada 07.04.21 – 18.04.21, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Bafta tuturor! Suntem nerăbdători să vedem pozele voastre și, ca să spargem gheața, o postăm noi pe prima!”, se menţionează în anunţul de pe facebook al celor de la 1945.ro, fanshop-ul clubului şi UTA Arad.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button