UTA Arad

Ultrașii UTA-ei le-au dat o injecție de moral favoriților înainte de debutul în play-out!



Pe 28 august 2020, în preziua debutului UTA-ei pe noua arenă „Francisc Neuman”, sectorul galeriei utiste lua pur și simplu foc înainte de antrenamentul oficial al elevilor lui Laszlo Balint. După foarte multe luni de zile, fotbaliștii au „îndrăznit” să repete pentru un meci oficial pe gazonul cu probleme din Arad, iar „ultrașii” au fost din nou alături de ei.

Practic, cu ocazia vizitei celor de la Viitorul Constanța, pentru „Bătrâna Doamnă” începe un nou campionat, unul al speranțelor că la final se va marca îndeplinirea obiectivului stagional, menținerea în Liga I. Timp de câteva minute, printre torțe și fumigene, fanii au cântat și și-au încurajat favoriții, care i-au răsplătit cu aplauze de la nivelul ierbii.

”În play-out vrem să vă vedem luptând!” le-au transmis suporterii fotbaliștilor, care, au afișat și un banner: ”Am pornit împreună pe acest drum / Luptați în cotinuare, nu cedați acum!” Vă reamintim că accesul publicului în tribune e interzis în România în contextul pandemiei de coronavirus, iar arădenii încă nu au avut ocazia să umple stadionul  de 14 milioane de euro inaugurat la începutul acestui sezon.

Mâine, începând cu ora 17,30, UTA dă piept cu Viitorul Constanța pentru trei puncte mari în economia luptei pentru supraviețuire.









6 comentarii

  1. Putem spune ,,selecționata suporterilor” !! Unde ne regăsim fiecare ,chiar daca suntem temporar ,departe de ,,Neuman” !! Partea vizibilă și exuberanta a unui aisberg în strălucirea soarelui de A , și a dragostei care nu-l va topi niciodată. !! Hai UTA. !!

    0
    0
  2. După ce ai ascultat galeria și simți că faci parte din FAMILIA UTA, nu poți decât să dai TOTUL PENTRU VICTORIE!
    Dacă cei ce intră în teren nu fac econonomie la efort, din cele nouă meciuri probabil vom face aproximativ 10-12 puncte…am calculat media de puncte după cele 30 de partide.
    Ar fi o surpriză extrem de plăcută să facem mult mai multe puncte decât media punctelor din cele 30 de meciuri.
    Asta ar însemna să nu existe nici un jucător care să fie „veriga slabă”…să se alerge ca și cum s-ar juca pe jar…să nu existe momente de lipsă de concentrare, să arate toți că au atitudine se învingător, spirit de echipă și mai ales,CARACTER.
    Dacă ridicați capul și nu vă uitați numai la minge, aveți posibilitatea să pasați precis, sau să marcați…se știu ei care sunt…
    Hai UTA !

    0
    0
  3. Sunt aceiasi jucatori care au primit conditii maxime,nesperate….Plati la zi,primele de joc,le-au ratat…
    Acum au pretentii de prima de evitarea retrogradarii…In locul domnului Meszar,le-as da eu tot prime,dupa ceafa,inclusiv staff-ului….Prima la stanga…Primii pe lista de transfer,ar fi Hora,Nelut Rosu,Antal….Morti!Mi se par atat de plictisiti de viata,incat se pare ca nu au nici o treaba cu UTA…Bani si stipulari bifate sa le iasa….Hmmmm…

    0
    0
  4. La cate puncte pierdute acasa pe teren propriu , daca castigau macar jumatate din aceste puncte, UTA. era in play-off lejer !!! Acuma UTA. trebuie sa sa treaca prin emotiile evitarii retrogradarii si nu o sa fie deloc usor , trebuind ca, baietii sa trateze cu maxima concentrare aceste 9 meciuri, toate meciuri infernale si pt. asta trebuie ca, toti jucatorii din lotul echipei sa dea totul pe teren pt. a reusi !!! Unde era UTA. in clasament daca castiga cu Iasul si FC. Arges ,meciuri pierdute pt. lipsa de concentrare pe finaluri de meci ? Era in Play-off !!! Asta este , vom vedea ce va fi in play-out ? Sper sa fie bine, totul depinde de jucatorii care vor intra pe teren !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  5. „Am avut o săptămână bună, am punctat tot ceea ce trebuia punctat…”și la joc ce vom vedea?!
    Nu ar trebui oare să nu lansăm speranțe deșarte și să fim mai modești, să vorbim mai puțin și să lăsăm faptele să vorbească?!!!
    Am mai avut parte de astfel de săptămâni și s-au terminat cu înfrângeri…cu mâinile moarte din teren, care nu ar trebui să facă parte din primii 20!
    Este suficient să spui ” Noi vrem să câștigăm fiecare meci!”
    Jucăm cu echipa cea mai puțin experimentată, cu cea mai mică medie de vârstă din Liga 1!!!
    Haide UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button