Cluburi polivalente

Arădeanca Andreea Popescu, dublu medaliată cu bronz la Multinations Swimming Meet





Înotătorii români prezenți la puternicul concurs Multinations Swimming Meet au avut o prestație de excepție la Kiev, în weekend, cucerind nu mai puţin de 16 medalii! Remarcatul competiției a fost românul David Popovici, care a cucerit patru medalii de aur! Două sâmbătă, la 50 și 100 metri liber și două duminică, la 200 metri liber (1:48.62) și 200 metri mixt (2:02.17), ambele cu recorduri naționale, la 17-18 ani! Mai mult, sportivul de la Steaua București a primit premiul pentru cea mai bună performanță la Multinations Swimming Meet într-o probă masculină pentru cursa de la 100 metri liber, cu 872 de puncte!

Printre remarcaţii şi medaliaţii delegaţiei tricolore din Ucraina s-a numărat şi arădeanca de la CSM, Andreea Popescu, de cinci ori medaliată cu aur, recent, la Cupa României. Valoroasa înotătoare pregătită la CSM Arad de profesorul Viorel Bitang a cucerit două medalii de bronz, la 100 şi 200 de metri bras (cu timpul de 1:13.93, respectiv 2:36.12) confirmând astfel parcursul excelent din prima jumătate a acestui an.

La Multinations Swimming Meet au participat sportivi din cinci țări din Europa, iar printre ei s-au numărat și zece români: David Popovici, Denis Popescu, Mihai Iacob, Mihai Gergely, Tobias Dumitrache, Bianca Costea, Ioana Marin, Andreea Popescu, Delia Safcencu și Andra Gorecki. Antrenorii delegaţiei noastre au fost Adrian Rădulescu și Eduard Câșlaru.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button