UTA Arad

Balauru, pregătit de primul său rezultat pozitiv cu Dinamo: „Nu am amintiri prea plăcute, dar UTA are…Jucând mai relaxați avem un plus”





Dragoș Balauru (31 de ani) a intrat de pe bancă în meciul cu Viitorul după accidentarea lui Florin Iacob și a păstrat intactă poarta utistă în duelul cu echipa constănțeană. Astăzi, Laszlo Balint a confirmat faptul că goalkeeperul său numărul unu încă are probleme la gleznă și, probabil, nu va fi forțar în „Groapă”.

Așadar, contra dinamoviștilor, Balauru va fi din nou titular și-și dorește să închidă poarta după modelul disputei cu constănțenii. „Din meciurile cu Dinamo nu am amintiri prea plăcute, dar avem o amintire plăcută cu toții, noi cei de la UTA, din meciul tur cu Dinamo din sezonul regulat. Atunci obțineam o victorie pe terenul lor, pe care sperăm să o repetăm mâine seară. Este clar că vom întâlni o echipă foarte motivată, care – probabil – va pune o presiune pe noi, dar acest lucru trebuie să ne înrăiască și pe noi, să le răspundem cu aceeași monedă. Lupta este pe puncte, puncte foarte importante pentru ambele echipe. Într-adevăr, ei sunt într-o situație mult mai grea, dar și această disperare a lor ar putea să ne creeze un avantaj. Nu se compară situația noastră cu a lor, e mai bine să joci liniștit, decât să fii disperat, este foarte greu să îți iasă jocul dacă ești disperat. Am trecut prin momente de acest gen la Voluntari, chiar la acel baraj pe care l-am câștigat împotriva UTA-ei, dar am trecut și prin momente liniștite, când jocul ne mergea. Jucând mai relaxați, aveam un plus. E clar că dacă nu iei gol, nu pierzi, de aici trebuie să pornim cu toții mâine și eu în primul rând, ca portar”, spune experimentatul apărător al buturilor arădene.

În ultima perioadă, defensiva utistă a trecut prin mai multe schimbări, odată cu accidentările suferite de Benga și Iacob, infectarea cu COVID a lui Peteleu și suspendarea lui Shlyakov. Cu toate acesteam însă, „roș-albii” nu au primit gol de trei meciuri și au pus la păstrare 7 puncte. „Am fost în multe vestiare și chiar pot confirma că suntem un grup unit și formăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Suntem și de valori apropiate, nu s-au văzut schimbări majore în jocul echipei chiar dacă au intrat în teren fotbaliști care au evoluat mai puțin. De aceea suntem aici, să ne facem treaba, să intrăm pe teren și să câștigăm puncte pentru UTA”, mai susține Balauru.

Balauru a jucat de şase ori contra lui Dinamo şi a pierdut de fiecare dată: o partidă în tricoul lui ASA Târgu Mureş (0-1), una la „U” Cluj (1-2) și patru pentru FC Voluntari (0-3, 1-2, 1-3 și 1-2).

FOTO: Costel Șerban









2 comentarii

  1. Să batem in lemn ,daca era după portari ,eram acum la locul 6. !! Accident stupid la Iacob. Iată de ce la A e nevoie chiar și de Mociu. Păcat că el nu are meciuri tari in portofoliu. Nu numai pentru el reiterăm existența unui satelit viguros . Am numărat ,8 echipe de A ,au satelit la C !!! E greu sa bagi la echipa mare ,om de la U-19 . Noi respectăm conduita clubului ,dar nu putem observa ce fac și alții . Punct sau puncte cu Dinamo . BAFTA !!!

    0
    0
    1. Sa fim optimisti: puncte. Daca batem Dinamo suntem aproape scapati de retrogradare. Balauru a inchis poarta de fiecare data cand a jucat, e un jucator cerebral

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button