Fotbal feminin

„Leoaicele” dau peste Universitatea Galați în încercarea de a reveni pe locul 2 în Liga I





După 9 meciuri fără înfrângere în Liga I, AC Piroș Security a cedat pe terenul fetelor de la Heniu Prundu Bârgăului. De fapt, bistrițencele au devenit o „bestia nera” pentru arădence, din moment ce precedentul eșec al acestora din urmă a venit tot la Prudu Bârgăului. Evident, meciul a fost influențat de eliminarea portarului egiptean, Maha Shehata, cu toate că „leaoiecele” au fost cele care au deschis tabela în inferioritate numerică.

Tabela s-a oprit, până la urmă, la 3-1, iar AC Piroș Security a pierdut la golaveraj locul 2 în fața rivalelor din vest, de la Becicherecu Mic. Duminică, rocada se poate face din nou, din moment ce timișencele o pe întâlnesc campioana Olimpia, iar arădencele găzduiesc Galațiul, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic. „În play-off au ajuns cele mai bune echipe din țară, niciun meci nu este dinainte câștigat sau nu are o favorită certă. Bineînțeles că vrem să ne impunem, să facem un joc bun, cu atât mai mult cu cât jucăm acasă unde nu am mai cedat demult puncte. Bineînțeles că egalul fetelor din Galați cu Olimpia Cluj ne pune în gardă, dar vom încerca să ne facem jocul și să luăm cele trei puncte. Din păcate, ne lipsește din nou portărița, tocmai revenise la echipă și acum e suspendată. Îi va veni din nou rândul Denisei Marcea să ne ajute între buturi, ar fi important să nu luăm goluri, căci de dat sunt sigur că vom da”, ne-a declarat Dan Cuedan, antrenorul „leaoicelor”.

AC Piroș Security – Universitatea Galați se joacă duminică, de la ora 11. Pe lângă Maha, din efectivul arădencelor mai absentează junioara Kugler (accidentată).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button