Superliga

Liga I, etapa a 4-a: După CFR Cluj, Craiova o bate și pe FCSB și lupta la titlu ia foc, Dinamo și Viitorul câștigă, UTA mai are 3 puncte de un loc de baraj!





Play-off

Miercuri, 28 aprilie, ora 16,30

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Academica Clinceni   1-0

Nouvier 38

Miercuri, 28 aprilie, ora 19,00

CFR Cluj – FC Botoșani   2-0

Sigurjonsson 25 și 28

Joi, 29 aprilie, ora 19,45

Universitatea Craiova – FCSB  2-0

Cicăldău 38, Nistor 63

Clasament play-off

 

Play-out

Marți, 27 aprilie, ora 16,30

FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș  1-2

Petrescu 30 / Valente 19, 45+1

Marți, 27 aprilie, ora 19,00

FC Argeș – UTA Arad   4-1

Grecu 15, Drăghici 39, Dumitru 88, Malele 90 / Albu 10

Miercuri, 28 aprilie, ora 14

Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu 0-0

Joi, 29 aprilie, ora 14,30

Politehnica Iași – Viitorul Constanța 0-3

/ Ciobanu 7 – penalty, 22 – penalty, Jo Santos 90

Joi, 29 aprilie, ora 17,00

Dinamo – FC Voluntari 2-0

Bejan 74, Nemec 86

Clasament play-out

 

Etapa următoare (30 aprilie – 3 mai): Gaz Metan Mediaș – FC Argeș, UTA – Chindia Târgoviște, FC Botoșani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Astra Giurgiu – Politehnica Iași, FC Voluntari – FC Hermannstadt, Viitorul Constanța – Dinamo, Academica Clinceni – Universitatea Craiova, FCSB – CFR Cluj.

FOTO: gsp.ro

5 comentarii

  1. Amestec nefericit între antrenor începător și fara idei și o grămadă de jucători expirați. Doi vlăjgani ,stoperi ,ca niște. catarge ,rupți în două ,ca două bețe de chibrit !! Nu Balint o baga in poarta ,dar el a ales pe cine sadea gol La haosul generalizat minunea o reprezintă punctele. Apoi care e liderul echipei ?? Avem dar e la Rapid ,HLISTEI !! Suntem alături de club ,legați deocamdată de acești jucători și antrenor ,care vor dar nu pot.

    0
    0
    1. O mica nelamurire, Hlistei , liderul echipei ? Este acelasi jucator care la pauza meciului Rapid – Csiksereda 1-3 din sezonul regulat la pauza a trebuit sa fie fortat schimbat pentru ca la mahmureala ce o avea dupa o noapte furtunoasa chiar inainte de partida avea stari de voma ? Nu …multumesc…

      0
      0
  2. Am urmărit, de-a lungul timpului, postările dumneavoastră. Cu majoritatea am fost pe aceeași lungime
    cu altele nu. Opinia cuiva trebuie respectată. După ce ați susținut echipa în multe momente grele și ați avut cuvinte de apreciere și încurajare dintr-o dată treceți în extrema cealaltă și vedeți o realitate care nu e nouă și pe care ați ignorat-o. Mai bine mai târziu. Dar nu acesta era momentul. Dacă ați fi spus acestea după meciul cu Sibiul ar fi fost de înțeles pentru că am pierdut în fața unei echipe , teoretic, mult mai slabă. Argeșul, Astra și Chindia sunt, în opinia mea, peste UTA și orice punct câștigat cu ele e un bonus. Și apropo de oportunitate. Se joacă din trei în trei zile și un „par” aplicat în ceafă poate prăbuși împricinata. Cu rspect.

    0
    0
  3. Realitatea edulcorata nu face bine la nimeni. Lăudăm un parcurs cu plus și înțelegem și meciuri greu de rezolvat. Dar de aici și până la grotesc ,e ceva cale. Modelul meu e criticul exigent ,care lauda ,dar și te desființează. Fără injurii. Echipa a ,,cotit-o” nepermis la o baza materială și grija de excepție. Bine ar fi sa ne fii înșelat la critici.Totul până la umilință !! Suporterii UTA , trebuie feriți de așa ceva ! Respect !!

    0
    0
  4. PS . La calitate ,știți cum se ajunge ? Fără rabat la lipsa de valoare. Acestea sunt domenii de spectacol plătit. Ce ar însemna să admitem pe scena teatrului arădean ,producții de nivel liceal ? Nu te obliga nimeni să-ți dorești să activezi in domenii de maxima expunere !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button