UTA Arad

UTA dă cei mai mulți fotbaliști în echipa etapei Casa Liga 1, câte unul pentru fiecare compartiment mai puțin atacul!





După trei eșecuri consecutive în play-outul Ligii I, UTA a câltigat cu 2-1 pe terenul Astrei și dă, în premieră, trei jucători în echipa etapei construită de Revista LPF. De altfel, arădenii au cei mai mulți jucători în „11”-le ideal, câte unul în fiecare compartiment, exceptând atacul.

Așadar vorbim despte:

Florin Iacob (27 de ani) – A fost în mare formă, intervenţiile sale contribuind din plin la succesul izbutit de arădeni pe terenul giurgiuvenilor.

Erico da Silva (31 de ani) –  A fost din nou decisiv pentru UTA. A înscris a cincea oară în acest sezon, patru dintre goluri fiind marcate cu capul.

David Miculescu (21 de ani) – Din nou, tânărul jucător arădean şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. Este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1.

Puncte extrem de importante au luat alte echipe cu nume din fotbalul românesc, care, bineînțeles, au și ei remarcați în runda cu numărul 6 din play – off / play-out, după cum urmează: UTA (Iacob) – Erico (UTA), Mitrea (Sepsi), Burcă (CFR Cluj) – Sorescu (Dinamo), Vașvari (Sepsi), Olaru (FCSB), Moruțan (FCSB) – Miculescu (UTA), Malele (FC Argeș), Itu (CFR Cluj). Pe bancă stă Dusan Uhrin jr., aflat la al treilea succes consecutiv la cârma lui Dinamo.

 









10 comentarii

  1. Și asta , trecut la episoade ne spune ceva. UTA de la imprevizibil la ,,în rând cu lumea”. E mult ,e puțin ,fapt e că atrage atenția specialiștilor. Așa a inceput marea performanță și în trecut . Cu episoade îndrăznețe. Daca linia nu ar fi una frinta ,am putea visa. Mulți ar obiecta că la ce gândim , trebuie bani. Așa ar fi daca între timp banii nu ar fi devansați de stabilitate ,de istorie și în ultimul plan de atracția spre marile bazine fotbalistice ale țării !! BAFTA !!

    0
    0
  2. Parerea mea , Iacob , portar in echipa anului. Adica baietii care aleg jucatorii , sa se uite la meciuri , si depinde ce vad???. A dat exact pe directia lui, iar la gol, vezi ca s a facut mingea de tenis , a intrat printre el si bara. Concluzia, gol de portar . Am inteles ca n au astia de la nationala al patrulea om la tenis de picior, dar na , e finul lui Balint, si daca nici nasul nu are grija de fin, atunci cine?

    0
    0
  3. Felicitări tuturor!
    Atâta timp cât toți au același țel, VICTORIA ÎN FIECARE MECI și dau TOTUL PE TEREN, nu contează relațiile de rudenie dintre antrenor și jucători!
    Forza UTA!!!

    0
    0
    1. Nu mai arunca informații eronate în spațiul public! Nu există nici o legătură de rudenie între Iacob și Balint. Nașul lui Iacob este Daniel Mutu, fost portar și coleg cu Iacob la FC Brașov.

      0
      0
  4. Fiecare își face autocritica, astfel încât, să nu existe sentimentul de automulțumire, ci doar dorința de autodepășire. Au fost momente când am fost conduși pe tabela de marcaj și s-a instaurat la unii jucători blazarea, profesionistul luptă din primul până în utimul minut cu aceiași îndârjire, cu încredere și spirit de învingător!
    Să luăm arhicunoscutul model al nemților, nu renunță nici o clipă…nici când sunt conduși, nici când conduc cu 5-0!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  5. La Brasov se poarta doua perechi de nasi, informatia eronata ,pleaca de la tine. Are mai putina importanta, ar trebui sa extragi esentialul discutiei.?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button