Stranieri aradeni

Arădeanul Dinu Maghici are șanse mari să facă parte din stafful lui Ionuț Badea, noul antrenor al Astrei!





După seria de rezultate negative din play-outul Ligii I la fotbal, Astra Giurgiu a renunțat la antrenorul Eugen Neagoe și l-a numit în funcție pe Ionuț Badea. Fostul „principal” al celor de la FC Argeș, cu care a promovat în Liga I în vara trecută braț la braț cu UTA, își va începe în această seară mandatul la „cârma” alb-negrilor. Obiectivul este ferm, salvarea echipei de la retrogradare, iar misiunea nu e deloc facilă atâta timp cât după această etapă poate cădea pe loc de baraj, dacă Viitorul și Voluntari fac puncte. De altfel, cele două formații sunt ultimii adversari ai „astralilor” în play-outul Ligii I.

Din informațiile noastre, din stafful lui Badea la Astra va face parte și arădeanul Dinu Maghici. Fost fotbalist la UTA și ACU, în Liga 2-a, dar și Frontiera Curtici, Gloria sau CS Ineu, în eșalonul terț, Maghici și-a făcut stagiatura ca tehnician la Academia celor de la Liverpool, după care a luat-o de jos în fotbalul județean cu Progresul Pecica, Frontiera Curtici și Păulișana Păuliș. Din 2014 e antrenor la Viitorul Arad, club specializat în creșterea copiilor și juniorilor.

Din acest an, fostul fundaș a obținut și o diplomă de analist video obținută după cursuri on-line la o Universitate din Barcelona. De altfel, se pare că printre atribuțiile lui Dinu Maghici la Astra vor fi și cele de analist video, pe lângă cele obișnuite de „secund”, alături de Dragoș Radu. Preparatorul fizic al lui Badea rămâne George Neagu, iar antrenorul cu portarii, Ionuț Boșneag, ambii foști jucători ai UTA-ei.

Dacă informația noastră se confirmă, Maghici va fi singurul antrenor arădean care activează acum în Liga 1. În stafful celor de la Academica Clinceni se află Bogdan Hetco, dar cu atribuții de preparator fizic.

 

Un comentariu

  1. Asta are diplome peste diplome ,Liverpool,Barcelona -numa licența de antrenor n-are !Galagie de antrenor ???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button