UTA Arad

Primul marcator al ieșenilor la Arad dă cărțile pe față: „Ultimul salariu a fost în ianuarie…Poate putem produce miracolul, o să vorbesc cu băieţii să scriem o carte”





Poli Iași a jucat decimată de accidentări și măcinată de probleme interne la Arad și cu toate astea s-a impus cu 2-1 împotriva unei echipe UTA ce avea șansa să bifeze salvarea matematică cu două runde înainte de final. Acum moldovenii încă speră să se salveze de la retrogradare ajungând pe loc de baraj, iar arădenii au nevoie de trei puncte cu Gazul pentru a nu se mai uita în curtea echipelor de sub ea.

Argentinianul Pablo Passaglia, cel care a deschis scorul în meciul cu UTA, a dezvăluit cât de teribilă este situația la echipa antrenată de Nicolo Napoli și, așadar, adâncește regretul în rândul „roș-albilor” pentru șansa pierdută duminică, pe propriul teren. „Poate suntem idioţi că am venit să jucăm aici, pentru că nu putem avea o siguranţă. De exemplu, ultimul salariu primit a fost în ianuarie. Suntem singuri la echipă, mergem mereu cu autobuzul, dar sunt mulţi oameni la echipă care muncesc, cum e Marius Onofraş, Ghiţă, care iubesc cu adevărat echipa. Acum nu avem preşedinte, nu avem pe nimeni care să vină în vestiar să ne încurajeze. E o situaţie foarte dificilă, nu există respect pentru jucători în prima ligă, într-o ţară atât de mare ca România, într-un oraş atât de mare ca Iaşi. Nu e corect să ai jucători în prima Ligă, profesionişti, de exemplu, am plecat din ţara mea pentru a veni aici pentru un vis, vrem să fim fotbalişti profesionişti şi apoi te antrenezi pe un teren de amatori. Mergem la meciuri cu 14-15 jucători, poate următorul meci o să-l jucăm doar cu zece jucători. O să luptăm până la sfârşit. Poate putem produce miracolul, o să vorbesc cu băieţii să scriem o carte, pentru că, de exemplu, am pierdut un meci din cauza nocturnei. Am schimbat de nenumărate ori antrenorul şi multe alte lucruri pe oamenii nu le ştiu”, a declarat mijlocașul ieșenilor după meci, redat de digisport.ro

Passaglia a înscris pentru 0-1 în minutul 27 al confruntării de la Arad executând cu efect o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta ce a trecut de toată apărarea gazdelor și l-a învins pe Iacob la colțul lung. Popadiuc a mai punct din penalty pentru vizitatori 4 minute mai târziu, pentru ca reușita utistului Hora, din minutul 65, să conteze doar la capitolul statistică.

FOTO: Claudia Carp

8 comentarii

  1. A noștrii plătiți, grași și frumoși și demotivati. Poate ar trebui tăiat în carne vie (salariu) pana la rezultate mai bune. Bătăile de joc la adresa acestei echipe, nu mai sunt dorite în Arad

    0
    0
  2. Iașul nu la fotbal a cazut ! Primarul lor ,un tânăr ce părea destoinic ,a fost apucat de toanele lui Napoleon. Mai ceva ca Falca . Ce impresie face un om care schimba culoarea politică în mandat ? De aici ,,deraieri” pe linie !! Jucători de clasa la repetenți civici !! Două mari orașe care niciodată nu au făcut nimic în fotbal ,deși au ridicat jucători cu nume . IASI și CONSTANTA. Dacă pentru arădeni ar fi o consolare !!

    0
    0
    1. Domnule @Ionescu Gavrila…Stiti,probabil cata stima va port,si like inainte de a citi comentariul dvs..doar ca alaturarea cu Napoleon,nu v-a iesit..Napoleon,chiar daca a gresit,istoric,este erou national la francezi,chiar daca tot ei l-au mazilit pe Elba si Sf.Elena….Stiti cum se spune..”apa trece,pietrele raman”,deci comparatia este depasita….Ca subiect,totusi ar fi valabil..Istoria se scrie urat si mereu tradatori au existat,incepand de la..”si tu Brutus?”
      Din pacate,se pare ca si in vestiarul UTA-ei exista niste „Brutusi”,tot mai clar..solda mare,eficacitate mica….ba chiar ranjesc cand injunghie pe la spate….Cine stie???Sau ce mai putem sa credem?
      Am trait aceasta situatie,cu sufletul in gat,pe cand Domide si Boruga isi puneau jucatorii sa jure pe Biblie,ca nu tradeaza….Cat de eficient sa fi fost?Se pare ca da,a fost,mai putin cu More Tartau,dar uitate sunt…Nu suntem din epoca de piatra,dar Mister Balint si-ar pune elefantii,la fel????
      Ar fi interesant..:-))))

      0
      0
  3. UTA a jucat groaznic, mai ales in prima repriza, dar asta si pentru ca Iasi a jucat bine. Poli Iasi e o echipa cu jucatori buni, sunt unde sunt numai datorita conditiilor proaste pe care le au, nu datorita valorii.

    0
    0
  4. 15% penalizare la salariu pentru înfrângerea cu Iașiul, plus încă 50% dacă cădem la baraj.
    Sunt curios cum stăm într-un clasament al bugetului de salarii ?

    0
    0
  5. Nu prea mai e de cometat aici dar totusi difereta intre noi si Iasul exista se vede la puncte si la bani unii cu banii alti cu victoaria nu prea mai am cuvite, macar sa luptam pt ultimile puncte si sa aratam ca suntem UTA ARAD.HAIDE UTA ARAD.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button