UTA Arad

Sărbătoare „roș-albă” la gardul ce încă ține suporterii în afara stadioanelor: „Când vor fi din nou și fizic alături de noi, toată lumea va suferi când va veni la Arad!”





Amăgiți de președintele Iohannis și prim ministrul Cîțu cu privire la posibilitatea de a intra pe stadion la meciul cu Gaz Metan, suporterii UTA-ei au ținut, totuși, să fie alături de favoriți în ziua în care se putea rezolva salvarea matematică de la retrogradare. Aproximativ 60-70 de fani ai „roș-albilor” s-au postat  într-un colț al arenei, de pe strada Frații Neuman și au făcut spectacol pe tot parcursul celor 90 de minute, plus cele 4 minute de prelungiri când Gazul a încercat fără succes să anuleze avantajul gazdelor, luat prin reușita lui Antal. S-au aprins torțe și fumigene, s-a scandat, s-a cântat, iar la final showul a fost total.

Jucătorii și antrenorii s-au dus la fani, la gard, iar acolo s-a sărbătorit îndeplinirea obiectivului stagional, menținerea în Liga 1. Rus și colegii săi au sărit și au cântat cot la cot cu susținătorii lor, aceștia din urmă neuitând să le transmită mesaje mai puțin ortodoxe marilor rivali de la Poli și Rapid. „Vă mulțumesc pentru încrederea e care ați dat dovadă chiar și atunci când ne-a fost greu. Când stadionul acesta va fi plin, toată lumea va suferi când va veni la Arad!” – a fost scurtul mesaj al lui Laszlo Balint pentru suporterii echipei fanion a Aradului

Dar, gândurile antrenorului UTA-ei s-a îndreptat spre fani și la flash-interviuri. „Ne bucurăm că, chiar dacă din stradă, au fost alături de noi și le mulțumim pe această cale. Le mulțumim și pentru încrederea pe care au avut-o, chiar dacă au mai fost și momente când ne-au criticat și a trebuit să băgăm capul în pământ…Dar, mereu din a doua zi am luat-o de la capăt, am muncit și iată că, cu o etapă înainte de finalul campionatului, suntem cu obiectivul îndeplinit. De abia abia așteptăm să-i pe suporterii noștri în tribună, alături de noi, să le simțim energia și fizic, pe stadion și sunt convins că vom fi mult mai puternici împreună”, a mai spus Balint.

Cu o etapă înainte de concluzia sezonului, UTA a acumulat 31 de puncte în play-out și nu mai poate fi implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

VIDEO

 

2 comentarii

  1. Sarbatoarea este pe deplin meritata de toata lumea, guvernul de comedie,galeria sa auzit pana la Sibiu felicitari tuturor.HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button