UTA Arad

Iacob se întoarce la naționala mare pentru amicalele cu Georgia și Anglia





România dispută în perioada următoare două partide amicale, cu Georgia (2 iunie – Ploiești) și Anglia (6 iunie – Middlesbrough). Pentru acțiunea care va începe săptămâna viitoare în cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia, selecționerul Mirel Rădoi a convocat 25 jucători.

Cei 25 de tricolori convocați:

Portari: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Andrei Vlad (FCSB 0/0);

Fundași: Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0), Deian Sorescu (Dinamo București, 0/0), Tiberiu Căpușă (Chindia Târgoviște 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0);

Mijlocași: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 0/0), Olimpiu Moruțan (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 8/1), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 12/2);

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0)

Din motive medicale, nu au putut intra în calcule pentru această acțiune: Ionuț Radu, Alin Toșca, Valentin Mihăilă, Dennis Man, George Pușcaș, Florin Andone.

 









8 comentarii

    1. Adevarul ca e putin lucru sa fii in primii 3 in tara…in orice domeniu…frustratule,pe cand tu excelezi la toate si esti doar pe primul loc.

      0
      0
      1. Nu îi minimalizez meritele, din contră…ce am vrut să spun e că nu i se dă o șansă, mereu cei de la echipele din bucuresti sunt favorizati.. Cei drept Niță mai ales după meciul cu Germania merita tricoul de titular, dar macar in meciuri amicale ar merita si Iacob măcar o repriză!

        0
        0
        1. cred ca macar o repriza va apara cu Georgia, cu Germania mai greu acolo cred ca Nita va ramane tot meciul. Intrebarea e insa ce cauta Vlad la nationala , in ultimile meciuri nu a fost nici pe banca, dar optiunile selectionerului nu se discuta.

          0
          0
  1. Atat Iacob,cat si Albu,au fost selectionati doar in lotul largit,ca variante…Dar e mare lucru si de apreciat ca sa ajungi acolo..Iacob a prins lotul din cauza ca Ionut Radu a fost in imposibiltatea sa faca deplasarea…O usoara scadere de forma dupa revenire,l-a facut pe Mister sa il prefere pe Balauru,criteriile nu are rost sa le discutam noi….Balauru,in proportie de 80%,s-a descurcat perfect,timp in care,Florin,probabil ca a avut timp de meditare…A devenit mult mai calm,nu a mai imprimat iritare si nervozitate,dupa care a urmat acea usoara accidentare,din pacate,pentru el si pentru noi,dar din nou a revenit puternic,inger pazitor..Isi merita din plin convocarea,de data aceasta ca al doilea portar,cu toate ca Nita a facut meciul vietii…din pacate,la revenirea la Cehi,gafe si gafe de proportii,enorme…
    Succes Florin Iacob!Nu esti aradean,cu mari portari de legende avute,de-a lungul anilor,dar imi doresc sa ne faci mandri ca reprezinti UTA!
    Bafta!

    0
    0
  2. E bine sa ai 2,3 jucatori la nationale acest lucru este rezultatul munci lor iar noi trebuie sa fim mandri si totodata UTA mai pune un pic de faima si respect la istoria ei mai ales ca a trecut doar un an de la promovare.Cu pasi marunti si siguri(parerea mea)UTA a deschis un nou drum sau o noua pagina de istorie catre per performanta.HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  3. FLORIN IACOB merita cu prisosinta sa fie convocat la lotul Naional pt. ca este un portar foarte talentat ,a demonsrat prin munca si seriozitate si un foarte bun motivator pt. coechipieri lui pe teren !!! BRAVO FLORINE !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button