UTA Arad

Balint i-a transmis un mesaj Astrei, club ce a cerut retrogradarea UTA-ei: „Nimeni nu i-a părât pe ei pentru cei trei jucători suspendați, fiecare să-și vadă de propria curte!”





Odată cu intervenția de, ieri, de după ședința de Comitet Executiv a FRF, Răzvan Burleanu a transmis un mesaj important contestarilor UTA-ei în așa-zisul caz „Valiza 2”. Comisia de Disciplină și Etică nu se va exprima înaitea Instanței, ce ar putea da o sentință definitivă cel mai repede 12-13 luni de zile. Iar dacă luăm în considerare actul trimis de DNA pe adresa grupării fanion a Aradului, e greu de crezut că UTA va avea de suferit ca și club în vreun fel.

Inivitat la emisiunea lui Dan Filoti, la Digi Sport, Laszlo Balint a susțintut că celelalte echipe nu ar trebui să facă presiuni pentru ca UTA să fie retrogradată. „Totul a pornit de la declarația lui Dani Coman, prietenul meu, declarație care a fost amplificată. Domnul Meszar a dat toate detaliile cu privire la această poveste. Eu am intrebat: <<Trebuie să avem emoții?>>. El mi-a spus clar că nu, prin urmare nici n-am dat foarte multă atenție acestei povești. Dacă tot vorbim de regulament, Astra ar fi trebuit retrogradată pentru cei trei jucători suspendați (n.r pentru dopaj). Nu vorbește nimeni, nici eu nu vreau să vorbesc, dar nimeni nu a pârât Astra și e normal, pentru că fiecare echipă trebuie să-și vadă de propria curte. Noi vedem de ce avem de făcut, lucrurile sunt clare în această speță”, a spus Balint, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

În același cadru, antrenorul „Bătrânei Doamne” a dat de înțeles că e dispus să reseteze relațiile cu Adrian Petre odată cu demararea noului sezon. „Toată lumea și-a dorit mult de la Adi, probabil că s-a pus o presiune suplimentară pe el. Am avut multe discuții cu Adi Petre și i-am spus să tragă linie, să se gândească că următorul meci este meciul lui de debut. Până la urmă este în situația în care nu are altceva de făcut, decât să-și pună calitățile în slujba echipei. Randamentul lui a fost mult sub așteptări. Eu și conducerea ne doream mai mult de la el, ne doream să aibă un impact mai mare, să marcheze mai mult. Totul depinde de atitudinea lui față de fotbal și apoi față de club. Din punctul meu de vedere, clubul UTA i-a întins o mână de ajutor în iarnă”, a mai afirmat Balint la DigiSport.

UTA a terminat campionatul pe locul 8 și și-a asigurat prezența în următorul sezon din Liga 1. Astra și Poli Iași au retrogradat sportiv în Liga a 2-a, iar Hermannstadt și FC Voluntari au șansa să se salveze după barajele cu Mioveni și Dunărea Călărași.

8 comentarii

  1. Bine spus dl Balint ….de ce or fi ei așa de rai cu UTA fiindcă sintem mai la vest și sintem singuri pe aici oare …că în clasamentul final doar puncte adunate prin joc…..doar egaluri de aveam acasă eram în primele 4…..în rest vacanță fain să aveți și să ne vedem sănătoși…UTA

    0
    0
  2. Dani Coman, mai era si prietenul lui Gyuszi !!! Se vede ce prieten are !!! Acuma Mara si D. Coman isi rod unghiile de ciuda ca, nu le-a iesit pasenta si ca, UTA. este tot in liga1a !!! Nu stiu sa piarda asta este adevarul !!! UTA. isi vede de treaba ei si nu se baga in treburile altor cluburi !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  3. Anumite comentarii scoase în evidență într-un anumit context nu sunt întâmplătoare,de ce nu se comentează despre anumite jocuri de culise, despre cine promovează sau retrogradează, despre mediatizarea sau afișarea unor idei cum a fost cea a majorarea numărului de echipe din liga 1,cu dedicație pentru Dinamo,dar cum sa faci asemenea afirmații când îți pot scădea audiență sau leza imaginea ca principal sponsor sau singură sursă de venit garantat pentru majoritatea echipelor de liga1!!??

    0
    0
  4. UTA in acest campionat a aratat mai ales in deplasare(cu mici exceptii) foarte bine.cred ca a speriat si derajat pe multi. Daca ne scuturam un pic mai mult puteam termina campionatul mai sus dar e bine si asa cu un loc 8 onorabil.EU am mai spuso si in alte comentarii ca trebuie sa fim increzatori si puternici ca acest scandal facut de unii mascarici se termina,doar UTA ARAD este batrana doamna a fotbalului romanesc care sportiv a aratat ca merita sa ramina in liga 1.Astept cu nerabdare debutul GALERIEI ,astep cu nerabadare noul sezon sa aratam sudistilor ce inseamna acest fenomen numit fotbal.Pentru mine doar UTA ARAD conteaza.HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  5. Prietenii sunt multe, dar puține cu harul frăției autentice. Și cei care merg cu tramvaiul sunt prieteni de câteva stații !! În special la,, doctorul” Coman a apărut un malpraxis cât casa. Nu a mai nimerit la timp un lot competitiv, peste el venind și o criza financiara de la patron. Pana și Hagi vrea o unire cu primăria. Mai bine zis cu banii ei. Sa apară iar FARUL. Banii publici putini și întârziați, tot vin. Iată un miliardar ca Niculae, nu plătește cu lunile propria afacere. De fapt el ani de zile șantaja statul cu locurile lui de munca, ca să plătească KW la curent cu 0,25 lei, ca pe vremea comuniștilor.

    0
    0
    1. Pertinenta observatie, dl Ionescu. Reactiile lui Coman si Mara sunt niste besini rasuflate ale unor oameni disperati. In primul rand, vorbim despre Coman, care mai degraba trebuie amintit doar ca si portar decat conducator de club. Un jalon, de altfel, care la Astra nu a avut nici o putere de decizie, nefacand nimic notabil. Omul este disperat, avea prima de mentinere in Liga 1, si vrea cu tot dinadinsul sa o primeasca, cine il mai ia conducator-jalon. Al doilea, Mara, pe care eu l-am respectat si il respect ca si fost jucator al UT-ei, ceva mai emblematic ca si conducator, tot dupa prime alearga. Astfel ca e praf in vant ce zic astia doi

      0
      0
  6. Nu inteleg…Balint il declara pe Coman(escu) prieten…Si eu l-am crezut pe Mara,prieten(familie),ma rog..dar ce dezamagire totala mi-a servit,incat i-am sters toate contactele posibile,blocate…Nu il voi ierta niciodata..NICIODATA!!!
    Oare din ce cauza Panin,nu uita de unde a plecat si daca apelam la el,intrare la meciurile CFR-ului,inainte de pandemie,cu grupele de copii,aflate la Cluj,venea si spunea…Astia sunt de-ai mei..Liber…Ehee…ce diferenta….Caracterele mari raman,mojicii raman mercenari,trepadusi…
    ….Din pacate vor cadea mereu in picioare si ii vom vedea cameleoni,reprezentand alte echipe,jurand pe steagul clubului respectiv,pe mama si tata lor,pentru ca de la Astra,au cam dezertat,dupa interes…..Din ce cauza spun asta???Pentru ca un Dinu Vama,Muresan,se tot baga in seama..INCA….Hmmmm…Vorba aceea…Dan Spataru n-a murit….
    Ei cu ei,noi cu noi!Bugete nelimitate la Mititelu,Rapid…tare sunt curios….:-))))Asa presimt ca nu se vor regasi,daca tot vine vorba de transferuri elefanti,juniori, de la 30 ani in sus….Fiecare invata pe pielea lui…:-))))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button