Pariuri sportive, gaming și casino

Cine va câștiga Euro 2020: Care sunt favoritele și ce spun pariorii





Ne apropiem de cea mai importantă competiție fotbalistică a anului, turneul final al Campionatului European de fotbal (11 iunie – 11 iulie). Este Euro 2020, nu Euro 2021, pentru că evenimentul ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, însă a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Se anunță o competiție echilibrată, cel puțin șase echipe naționale fiind creditate cu șanse bune la cucerirea trofeului. Părerile pariorilor sunt împărțite, o ordine la care ne putem raporta fiind cea stabilită de casele de pariuri online, prin cotele antepost.

Iată cotele oferite de Betano pentru selecția „Câștigă Euro 2020”:

Anglia (cotă 6.50)

Anglia este una dintre favoritele principale și prin prisma faptului că meciurile din faza grupelor, din „optimi”, din semifinale, plus finala Euro 2020 se joacă pe Wembley. Gareth Southgate are la dispoziție fotbaliști de top, precum Harry Kane, Raheem Sterling sau Marcus Rashford. Din informațiile pe care le avem în acest moment, vor lipsi mijlocașul Henderson și atacantul Grealish.

Lotul convocat de Southgate la ultima acțiune a valorat 1,01 miliarde de euro, potrivit transfermarkt.com.

Franța (cotă 6.50)

Franța este văzută de mulți pariori drept echipa cu cele mai mari șanse de a câștiga trofeul. Campioana mondială en-titre este o colecție de vedete, în capul listei fiind fenomenalul Kylian Mbappe. Lloris, Varane, Kante sau Griezmann sunt alți jucători importanți. Cu siguranță va fi spectacol în meciurile jucate de „cocoșul galic”. 

Lotul convocat de Deschamps la ultima acțiune a valorat 1,06.

Belgia (cotă 8.00)

Nici Belgia nu duce lipsă de vedete. Din contră. Îi are pe De Bruyne, Lulaku, Courtois, Carrasco, Hazard… și lista poate continua. Belgienii sufereau la capitolul omogenitate, dar Roberto Martinez a reușit să creeze un grup unit și mulți cred că actuala generație este capabilă să câștige un turneu major. 

Lotul convocat de Martinez la ultima acțiune a valorat 721 de milioane de euro. 

Spania (cotă 9.00)

Spania este în căutarea gloriei apuse. Naționala iberică a trecut printr-o perioadă de reconstrucție, iar acum e capabilă să învingă orice adversar. Abia așteptăm să îl vedem la treabă pe Ansu Fati, cel care poate da semnalul renașterii. Din păcate pentru spanioli, se pare că Sergio Ramos va lipsi, din cauza problemelor fizice.

Lotul convocat de Luis Enrique la ultima acțiune a valorat 721 de milioane de euro.

Germania (cotă 9.00)

Joachim Low și-a anunțat retragerea de la echipa națională după acest turneu final. Cea mai mare dorință a selecționerului „panzerelor” este să șteargă imaginea proastă lăsată la Cupa Mondială din 2018. Echipa este făcută pe scheletul lui Bayern Munchen, cu Serge Gnabry, Leroy Sane și Joshua Kimmich în prim plan. 

Lotul convocat de Low la ultima acțiune a valorat 942 de milioane de euro.

Portugalia (cotă 10.00)

Este campioana europeană en-titre. Când spui Portugalia, spui Cristiano Ronaldo, cel care a marcat 29 de goluri până acum în sezonul curent din Serie A, la 36 de ani! Mai sunt, însă, și alți lusitani care provoacă panică în rândul adversarilor, precum Bruna Fernandes sau Bernardo Silva.

Lotul convocat de Fernando Santos la ultima acțiune a valorat 769 de milioane de euro.

Thierry Henry: „Franța are cel mai bun lot”

 

Așa cum spuneam, nu există o favorită unanimă. Oamenii de fotbal sunt împărțiți, fiecare specialist implicat sentimental fiind de părere că naționala sa are prima șansă.

„Cred că Franța poate câștiga turneul final, pentru că are cel mai bun lot. Nu neapărat cel mai bun unsprezece, ci și o bancă de rezerve foarte puternică. Rezervele sunt de nivelul titularilor, toți jucătorii sunt foarte motivați, deci cred că putem sărbători pe 11 iulie. Trebuie, însă, multă atenție la Portugalia, care îl are pe Cristiano Ronaldo„, a spus fostul atacant Thierry Henry.

La rândul său, Michel Preud’homme se numără printre cei care speră că această generație a fotbalului belgian va fi „Generația de Aur”, care va câștiga, în sfârșit, un turneu final. Fostul portar spune că trebuie o tactică mai prudentă, nu o ofensivă cu orice preț.

Lothar Matthaus a fost printre cei mai vehemenți critici ai lui Joachim Low, după ce naționala Germaniei a fost eliminată încă din faza grupelor la Cupa Mondială din 2018. Acum, fosta glorie a lui Bayern Munchen este mizează pe conaționalii săi: „Cu multă atenție și cu respect pentru toți adversarii, câștigarea Euro nu este un obiectiv interzis. Este vremea să arătăm ce resurse avem”.

Așadar, Anglia? Franța? Germania? Poate chiar Olanda… Tu pe cine pariezi?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button