Arhivă articole

CS Universitatea s-a întărit cu doi foști campioni ai României, experimentații rugbiști pot debuta chiar sâmbătă, cu Alba Iulia!Înainte de derby-ul suferinței în Divizia Națională de Rugby, CS Universitatea și-a întărit linia de trei sferturi cu doi foști campioni ai României în tricoul Timișoarei. „Binînețeles, au acceptat să ni ne alăture în baza prieteniei și a faptului că iubesc prea mult acest sport și vor să-l mai practice cât îi mai țin balamalele”, a spus din capul locului Marian Grindei despre ultimele achiziții ale echipei antrenate de el.

În primul rând vorbim despre sud-americanul Jody Rose (34 de ani), care și-a luat și cetățenia română și a și evoluat pentru naționala „tricoloră”. E mijlocaș la deschidere, s-a stabilit la Timișoara, unde și-a și făcut o familie. Și celălalt rugbist care a ales Aradul poate juca număr 10, dar la fel de bine se descurcă ca și mijlocaș la grămadă sau centru. Este vorba despre Raul Zaiba (32 de ani) și el fost campion cu formația Timișoarei, dar și cu Esztergom, în Ungaria, de nu mai puțin de cinci ori.

Ambii sunt așteptați să-și facă debutul sâmbătă, când la Arad sosește singura formație ce nu a câștigat niciun meci în actuala ediție a ligii secunde, CSU Alba Iulia. Confruntarea de pe arena „Banatul” din Sînnicolau Mic e programată începând cu ora 11.

În altă ordine de idei, să mai spunem că CS Universitatea a depus la rândul ei un proiect pentru obținerea de fonduri nerambursabile din parte Centrului Municipal de Cultură Arad.

1
0
loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.