Arhivă articole

Sântana s-a despărțit de Mihai Roșca, dar își face strategie de primele locuri în Lga 4-a!Lider cu maximum de puncte după primele trei etape ale Turneului de desemnare a campioanei județene, Unirea Sântana a pierdut următoarele trei confruntări și a ieșit din lupta pentru promovare. În final, „roș-negrii” au terminat în „careul de ași” și se părea că o vor lua de la capăt în aceeași formulă.

Doar că la începutul acestei săptămâni, conducerea „uniristă” a anunțat despărțirea de antrenorul echipei. „Ne-am separat de Mihai Roșca, nu mai putea să se împartă între echipa noastră, grupa sa de copii de la Atletico și catedră. Îi mulțumim pentru ceea ce a făcut pentru noi, mai departe vrem un antrenor dedicat, cu experiența Ligii a 4-a, care cunoaște fondul de jucători de la acest nivel. Avem ceva piste, o listă cu trei potențiali antrenori, dar nu am demarat încă nicio negociere”, spune Cătălin Puia.

Managerul Sântanei a anunțat și păstarea celor doi fotbaliști transferați în această primăvară în această primăvară. „Am prelungit pe doi ani contractele cu atacantul Laurențiu Berar și fundașul Andrei Cernat, la fel și la Antonio Savin. Cu ceilalți avem contracte semnate, mai puțin cu Marcel Sârdea care a terminat contractul și nu i-am făcut o ofertă. Ne mai dorim un fundaș central, doi mijlocași centrali și un  atacant. Avem discuții avansate cu trei fotbaliști. Obiectiv va fi prezența pe locurile 1-2, în funcție de valoarea jucătorilor pe care reușim să-i aducem”, a adăugat Puia

Sântana a jucat partidele de pe teren propriu din mini-campionatul din această primăvară la Pâncota, dar intenționează să se mute mai aproape din noul sezonl. „Lucrările de refacere a stadionului din Sântana au început, firma care a câștigat licitația făcută de CNI, a săpat funația la vestiare, dar de o săptămână nu mai este nici o mișcare. În ceea ce ne privește, vrem să jucăm la Caporal Alexa, unde se va reface suprafața de joc, se va pune instalație de irigat subterană și cabluri pentru nocturnă. Vom duce vestiarele modulare și băncile de rezervă de la baza din Sântana acolo, vom nivela terenul, dimensiunile vor fi de 100×60 metri și vom însămânța gazonul. Nu știm dacă vom reuși să terminăm până în august, rămâne Pâncota ca variantă de rezervă, dacă ne vor mai găzdui”, a mai punctat „oficialul” echipei uniriste.

 

1
0
loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.