UTA Arad

Utiștii Iacob și Miculescu au ajuns „sub tricolor” și pregătesc meciurile amicale din prima decadă a lunii iunie





Exact o săptămână liberă au avut utiștii Florin Iacob și David Miculescu înainte de a răspunde convocărilor „sub tricolor”. Portarul lui Balint pregătește sub comanda lui Mirel Rădoi amicalele cu Georgia (2 iunie) și Anglia (6 iunie), iar mijlocașul de 20 de ani al „roș-albilor” va participa la cantonamentul preolimpic de la Marbella, ocazie cu care naționala sub 23 a României va da piept cu Mexic (5 iunie) și Australia (8 iunie).

Miculescu a făcut parte chiar din echipa selecționerului Nicolae Dică, care s-a antrenat cot la cot cu jucătorii și a făcut diferența în jocul de 6 contra 6. Dincolo, Iacob pare să fie a doua opțiune a lui Rădoi între buturi, după Florin Niță. Al treilea goal-keeper convocat este tânărul Andrei Vlad (FCSB).

Teoretic, ambii utiști ar trebui să fie prezenți la reunirea fixată de Laszlo Balint pentru data de 14 iunie, însă – probabil – antrenorul arădenilor le va da câteva zile în plus de vacanță, atâta timp cât în perioada următoare sunt implicați în acțiunile echipei naționale.

FOTO: frf.ro

2 comentarii

  1. Gazetele centrale au deraiat de la subiect…Dau stirea cu Dica,cu cei de U 23 in Spania si capac la oala de presiune zburata,ataseaza poze cu Radoi si lotul mare….Probabil sunt concentrati sa caute stiri despre Rapid,Minamo,Mititelu,Gigel oierul si CFR..Na…le-a scapat…
    Ma uitam dupa Miculescu si il,vad pe Chiriches,Tosca,etc…Ha,ha,ha….

    0
    0
  2. Stiti care este adevarul???Momentan ma interesaza mult mai mult decat altceva,trupa U17 a lui Dinu Donca,care la ora 12 joaca returul la FCSB,dupa un 4-1 sec pe Motorul.Succes maxim baieti!Va tin pumnii!
    In acelasi timp,trupa,copiii UTA 2009 ai lui Alex Nistor,se deplaseaza spre Bucuresti,la organizator Valencia FC..Cei ai lui Nea Rico,Atletico 2009-2010,sunt la Timisoara,Covaci,alt turneu puternic…
    Sincer?Ma interesaza mult mai mult decat orice baraj sau altceva..Sunt prea putin promovati,in ideea ca unii dintre ei,garantat ca peste cativa ani vor fi trecuti pe lista de jucatori, pe programul oferit la intrare pe FN..Asa sa-i… si sa ne ajute..Atotputernicul care e cu UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button