Sporturi de contact

Victorie cu repetiție pentru Edi Gafencu în fața deveanului Boiciuc!





La 3 luni de la prima înfrângere la profesioniști, suferită în fața sătmăreanului Anghel Cardoș, Eduard Gafencu a revenit, în această seară, în ring la Gala Colosseum de la Cluj. Fighterul arădean a acceptat să-i ofere revanșa deveanului Flavius Boiciuc, pe care-l învingea la puncte la Timișoara în decembrie 2018, iar istoria s-a repetat la categoria 77 de kilograme.

„The Blitz” Gafencu a dat ritmul luptei, a atacat mai mult, a ratat de puțin inclusiv o lovitură din „tornado”, dar, chiar și așa, arbitrii au considerat că a punctat mai mult decât adversarul său. Așadar, arădeanul antrenat de Sorin „Pantera” Tănăsie și Arnold Nagy bifează cel de-al 14 succes, o adevărată infuzie de moral înainte de debutul în „Glory”, cel mai puternic circuit profesionist de Kickboxing.

Blitz Team, Blitz Cafe, Pantera Boxing Academy, Nrg Fight Club, Atletic VSA, Man Protection, Berto Auto Trafic, Tom Oliver, Max Guard Security, Cherry Srl, Petshop La Cosmina, Team World Construct, Blitz Estate sunt susținătorii lui Edi Gafencu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button