Arhivă articole

Tutorial cum să-ți crești câștigurile provenite din bonusurile fără depunere!


Știai că poți primi un bonus atunci când îți faci cont la un cazino online? Știai că nu este nevoie să faci o depunere pentru a te bucura de acest bonus? Tot ce este nevoie să faci este să finalizezi înregistrarea și să colectezi bonusul. Asta-i tot! Atât de simplu și rapid!

Ofertele de bun venit fără depunere sunt extrem de populare datorită faptului că jucătorii nu riscă în niciun fel bugetul personal. În plus, dacă ai norocul de a câștiga un premiu important, te poți bucura de el imediat ce îndeplinești condițiile de pariere. Bucură-te de cele mai variate jocuri la Baumbet Casino online.

Totuși, trebuie să fii realist, de cele mai multe ori marile câștiguri nu vin din parierea bonusului de bun venit. Cu toate acestea, acești bani gratis îți dau posibilitatea de a colecta o sumă de bani care nu merge prea departe.

Din fericire, există anumite metode pentru creșterea câștigurilor potențiale ale bonusului fără depunere. Care sunt acestea? Vezi mai jos!

 

Câștigurile există, dar nu te vor îmbogăți

Așa cum am menționat anterior, niciun bonus cu sau fără depunere nu este un drum spre un succes garantat. În schimb, acestea sunt mici bonusuri care de obicei permit jucătorilor să testeze oferta unui cazino și să își aleagă jocurile favorite.

Este important să știi că e nevoie să îndeplinești termenii și condițiile înainte de a retrage bani din aceste oferte. După cum vom explica mai târziu, termenii și condițiile pot fi destul de stricte.

Suma maximă care poate fi câștigată trebuie, de asemenea, să îndeplinească plata minimă a cazinoului.

 

Factori care fac dificilă câștigarea fără bonusuri de depunere

Înainte de a ajunge la sfaturi despre cum să câștigi mai mult cu aceste bonusuri, vom discuta despre factorii care fac dificilă câștigarea bonusurilor.

Câștiguri maxime

Din nou, șansele sunt împotriva câștigării de sume mari prin folosirea bonusului de depunere. Cu toate acestea, acest lucru nu este imposibil, ci doar puțin probabil.

Bineînțeles, cazinourile online vor fi dezavantajate dacă jucătorii câștigă jackpot-uri folosind bonusurile fără depunere. Asta deoarece cazinoul nu primește niciun ban din partea jucătorilor în cazul acestor bonusuri. Prin urmare, limitează cât de mult puteți câștiga prin aceste oferte.

Majoritatea cazinourilor online limitează suma pe care poate fi câștigată. Presupunând că vei câștiga o sumă de bani mai mare decât această sumă, din păcate nu vei putea beneficia de acei bani.

Iată un exemplu de ceea ce se întâmplă atunci când câștigul depășește limita de câștig:

 • Primești un bonus fără depunere în valoare de 20 RON.
 • Cazinoul limitează potențialele câștiguri la 100 RON.
 • Folosești bonusul pentru a câștiga 400 RON după îndeplinirea termenilor și condițiilor.
 • Vei putea încasa 100 RON.
 • Excesul de 300 RON dispare din contul tău după o retragere.

 

 

Bonusurile fără depunere sunt reduse din punct de vedere al valorii

Ofertele fără depunere sunt de obicei cele mai mici bonusuri oferite de cazinourile online. Unele cazinouri oferă bonusuri ce constau doar în rotiri gratuite sau sume modice după înscriere.

Cu toate că este cu siguranță plăcut faptul că un cazino oferă ceva gratuit, nu e cazul să te entuziasmezi excesiv. 10 rotiri gratuite sau 10 RON nu vor genera de obicei multe câștiguri.

Desigur, unele site-uri de jocuri sunt mai generoase și vor oferi sume mai mari sau 100 de rotiri gratuite. În general, totuși, nu vei obține prea multe din aceste oferte.

 

Cerințe ridicate de pariere

Cu siguranță, cazinourile online nu facilitează deblocarea câștigurilor fără depuneri. Aceste oferte impun cerințe ridicate de pariere pentru a crea dificultăți în câștigarea de numerar fără o investiție prealabilă din partea jucătorilor.

Bonusul mediu de depunere necesită să pariezi în jur de 40x bonus. Bonusele tipice fără depunere, pe de altă parte, implică de obicei cerințe de pariere oriunde de la 60x la 100x bonus.

Iată câteva exemple care arată cât de mult va trebui să pariezi oferta fără depunere pentru a putea retrage banii:

Bonus de depunere

 • Primești 20 de rotiri gratuite.
 • Câștigi 25 RON cu aceste rotiri.
 • Cerințele de pariere sunt de 40 de ori.
 • 25 x 40 = 1.000 RON pe care trebuie să îi pariezi

 

Fără bonus de depunere

 • Primești 20 de rotiri gratuite.
 • Câștigi 25 RON cu aceste rotiri.
 • Cerințele de pariere sunt de 100 de ori.
 • 25 x 100 = 2.500 RON trebuie pariat

 

Din fericire, poți profita de bonusurile de bun venit folosind câteva tactici simple.

Pe baza a ceea ce am expus mai sus, perspectivele de a câștiga bani din bonusurile fără depuneri par să fie mici. Dar următoarele sfaturi te pot ajuta să-ți crești șansele de a câștiga bani prin aceste oferte. Cum?

 

Caută cele mai mari bonusuri

Nu toate bonusurile fără depunere sunt mici. Unele cazinouri online oferă cel puțin 25 sau 50 de rotiri gratuite. Acestea sunt ofertele de care trebuie să profiți. În felul acesta, vei avea șanse mai mari de a transforma aceste bonusuri în câștiguri mai mari.

Desigur, va trebui să petreci ceva timp pentru a cerceta bonusuri fără depunere pentru a le găsi cele mai bune oferte.  

 

Identifică ofertele cu cerințele de pariere mici

Ai puține șanse să încasezi ceva dintr-un bonus atunci când cerințele de pariere sunt de 80x sau mai mari. Din acest motiv, este recomandabil să identifici ofertele cu cerințe de pariere rezonabile. În mod ideal, cerințele de pariere vor fi de sub 60x.

 

Caută cele mai mari limite de câștig

Pentru a valorifica cu adevărat o serie fierbinte, ai nevoie de limite mai mari de câștig. Poți identifica limita de câștig, consultând termenii și condițiile bonusului. Pagina de termeni și condiții ar trebui să menționeze suma maximă pe care o vei putea câștiga fără bonusuri de depunere.

 

Concluzie

Bonusurile fără depunere nu sunt cele mai generoase oferte din jocurile online. Cu toate acestea, le poți transforma în câștiguri în bani.

În primul rând, caută bonusurile cât mai generoase. Verifică cerințele de pariere și regulamentul promoției înainte de te accepta oferta. Asigură-te că găsești în oferta cazinoului jocurile tale preferate. În acest fel, vei câștiga mai mulți bani din aceste oferte, în cazul fericit în care vei câștiga.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.