Superliga

Rusu a renunțat la o parte din banii pe care îi mai avea de luat de la UTA și a ajuns deja sub comanda lui Șumudică





Relația dintre clubul UTA și Denis Rusu nu s-a încheiat sub cele mai bune auspicii. Faptul că mijlocașul a preferat să fie cedat de Șoimii Lipova la campioana CFR Cluj i-a rănit în orgoliu pe „oficialii” arădenilor, care și-au propus să-l țină pe loc pe mijlocașul de 20 de ani până în ultima zi de contract, adică 30 iunie.

Până la urmă, însă, totul s-a rezolvat în schimbul la o mare parte din cei aproximativ 10 mii de euro, bani pe care Rusu îi mai avea de încasat sub formă de prime și salarii de la gruparea „roș-albă”. Cel mai probabil, clubul „feroviar” se va revanșa față de noul său fotbalist, care se antrenează deja sub comanda lui Marius Șumudică, și căruia i-a oferit un contract foarte generos pentru un junior. Noul antrenor al CFR-ului ar dori să impună un sistem de joc 4231 în Gruia, unul pe care Rusu și l-a însușit la UTA.

Înaintea meciurilor din preliminariile UEFA Champions League, clujenii au programat un stagiu de pregătire în Austria. Campioana României și-a stabilit 5 meciuri amicale, iar adversarii sunt FC Wels, Ludogorets, Akademia Puskas, Dinamo Moscova și Ujpest.

5 comentarii

  1. Am înțeles ca CFR.. A procedat cu Rusu cau a procedat cu Balgradean… Adică înțelegerea a fost perfectat cu câteva luni înainte de a părăsi UTA.. O fi adevărat!??

    0
    0
  2. Și uite că s-a adeverit că Denis Rusu e mare utist! Că susține UTA cu mult mai mulți bani decât orice suporter de … mucava care se limitează la a achiziționa un abonament și gata! Băi, utiștilor când o să băgați în vistieria clubului atâția bani cât a adus Rusu și cât v-a lăsat din salariul său atunci vă puteți erija în ,,mari” suporteri! Până atunci…. mucles! Bravo Rusu! Bravo Lipova!

    0
    0
  3. Fiecare fotbalist isi alege drumul sau. Denis Rusu are nevoie sa joace. La UTA era deja pe drum bun. La CFR ii are in fata pe Itu si Petrila, si ..inca altii, nu stiu cit va juca. Pe termen scurt, Rusu a castigat, ca are salariu mai bun, pe termen mediu si lung…cred ca va pierde si ca va pati…cam ca si Oroian. Rusu nu a lasat bani, la UTA…” din dragoste”, ci pentru ca a plecat …cind a vrut, Asa ca, obiectiv vorbind, eu ii urez succes, mi-ar place sa faca o cariera frumoasa, insa Lipova ( zona mea natala) imi lasa un gust amar. Lipova …”a luptat sa nu promoveze”, apoi si-a dorit ca cei 2-3, care conduc echipa sa mai faca niste bani, pe seama lui Rusu. Daca doreau binele echipei , faceau o intelegere cu UTA, isi luau citiva tineri,si incercau sa continue cit mai bine. Cum nici arena lor nu va fi terminata, cum Primaria Lipova „stramba din nas”…la cheltuielile clubului…vanzarea lui Rusu este mai mult o chestie de castig personal, al citorva, cit o miscare care sa foloseasca viitorului apropiat.

    0
    0
    1. Tu stii ce scrii acolo ? Stii ca intelegerea cu Uta a fost sa-i ajute cu juniori iar Lipova sa-i creasca si sa-i formeze tot pt Uta ? Stii cati au ajuns la Lipova ? Unul singur. Unul era inainte de intelegere (Nagy) si a mai ajuns unul cu mana rupta saracul (Gavrila). In rest nimic. De ce ? Pentru ca intetesul unora mari conducatori de ce o fi era sa-i dea oriunde numai la Lipova nu . Asa ca mai scuteste-i pe cei din Lipova de atatea acuzatii nefondate. L-au vrut pe Hrezdac l-a dat Uta la Hunedoara locul 8 intr-o alta serie. Lipova a luptat sa nu promoveze ? Daca nu erau doua trei persoane nu mai era fotbal dupa mintea minunata a unora. Au mai fost vremuri cand mare primar era Jurca (parca asa se numea) si a desfiintat echipa. Te intreb de ce acum 2 ani cand Lipova a condus liga 3 nu a fost nimeni interesat sa-i ajute ca veneau in liga doua ca ajutor pentru Uta ca doar nu ajuta U Cluj sau Petrolul. Nu e nimeni dorita intr-o liga mai sus in Arad nu cumva sa fure din avutia unora. Mai scuteste-i. Si fi sigur ca nimeni nu se imbogateste acum ca l-au vandut pe Rusu.

      0
      0
    2. Uta cere bani pe toti tineri ……tu sti asta ? Tu sti cat s costat Denut ,Mandache si altitineri pe care Utai-a vandut Lipovei cand aceasta era in liga 4 ??? Nu stiti nici unul dar stiti sa aruncati vorbe grele asupra echipei Soimii. Nimic nu a primit Soimii de la Uta gratuit . Nimic ….si Mandache a costat 2500 de lei cand erau in liga 4. Vorbiti numai prosti. Tot ce auziti . De ce nu scrieti cum doi mari conducatori de la Uta sau comportat cu presedintele echipei Soimii in iarna cand Denis nu era transferat la Cfr ? Astea nu le stiti dar stiti ca Denis Rusu trebuia dat la Uta pe 10000 £ pentru 50 % din drepturi . Denis era la Uta acum daca cei din conducere nu vorbeau urat si l-ar fi dorit cu adevarat pe Denis. Informativa intai dupa care scrieti…….voi vreti ca Lipova sa cedeze cel mai bun jucator pentru nimic iar cand cumpara sa de-a o gramada de bani la Atletico.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button