UTA Arad

Juniorul Mar are planuri mari la UTA: „Vreau să mă impun și să-mi ajut echipa acolo unde e nevoie de mine”





După despărțirea de Denis Rusu, care a ales campiona CFR Cluj, UTA a adus un alt fotbalist Under pentru banda stângă a liniei de mijloc. Adrian Mar a promovat în Liga 1 cu CS Mioveni, dar a fost transferat de arădeni de la LPS Cluj. Fotbalistul originar din Beclean (Bistrița – Năsăud) va împlini 19 ani pe 14 iulie și ar putea fi luat în calcul de stafful tehnic al arădenilor și ca fundaș stânga. „Adi Mar vine să acopere o poziție deficitară, Under de bandă, a jucat toate meciurile titular la Mioveni. E definitv jucătorul UTA-ei, va mai fi sub incidența regulii încă patru sezoane”, i-a făcut Bogdan Apsotu prezentarea tânărului utist.

Mar a înscris un singur gol în stagiunea 2020-2021 pentru Mioveni, în disputa de play-off cu ASU Poli, dar speră să aibă realizări mai multe la Arad. „Am venit să-mi fac treaba cât mai bine, să-mi dau silința pe teren. UTA este o echipa mare, cu suporteri frumoși, voi da totul să mă impun.  Cea mai bună calitate a mea e șutul, îmi place să trag de la distanță. Și Chindriș (n.a. arădeanul Mioveniului) și Costin, care e tot din Beclean și a jucat atâția ani la UTA, mi-au povestit despre această echipă și mi-am dat seama că fac cea mai bună alegere.  Eu mă voi pregăti cât pot de bine, vom vedea dacă sunt un jucător mai bun decât Denis Rusu. Mi-ar conveni să joc si fundaș stânga, vreau să-mi ajut echipa acolo unde e nevoie de mine”, susține noul junior al „Bătrânei Doamne”.

În afara portarului Mociu, restul soluțiilor de Under sunt pentru UTA la mijlocul terenului, în Miculescu, Isac, Negoescu și acum Mar. „E important că avem un fotbalist Under în plus, rămăsesem descoperiți numeric și valoric. Mar e o opțiune foarte bună mai ales prim prisma ultimelor luni. În play-offul de promovare au fost meciuri cu miză, Adi știe ce înseamnă să te bati la un obiectiv, ăsta e un atu. Am avut discuții cu el si eu si Bogdan, presiunea este prezentă în fiecare zi la UTA, iar asta trebuie să fie o motivație. Aici se deschide o poartă pentru performanță individuală, dar asta trebuie pusă mereu în slujba echipei”,  consideră antrenorul principal al „roș-albilor”, Laszlo Baint.

În 2019, Adrian Mar s-a încununat campion național la juniori republicani cu LPS Cluj, câștigând și titlul de cel mai bun jucător al finale, ocazie cu care a fost premiat de Lucian Sânmărtean.

2 comentarii

  1. Bine ai venit ADI MAR la UTA ARAD, ai facut o alegere excelenta la o echipa de mare traditie in Romania si cu niste suporteri fenomenali . Iti doresc mult succes !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button