UTA Arad

Ultrașii UTA-ei i-au încurajat pe puștii de la Under 17 înaintea finalei Ligii Elitelor, cu Viitorul





Puștii „Bătrânei Doamne” care vor intra mâine pe teren pentru trofeul național la Under 17 au avut parte de o surpriză la ultimul antrenament înainte de plecarea spre București. Galeria UTA-ei a ajuns în tribunele arenei „Motorul”  pentru a-i „încărca” pe elevii lui Donca, Ungur și Boroș în vederea finalei cu Viitorul, ce începe mâine, la ora 14, în direct pe Digi Sport1.

Ultrașii au aprins torțe, fumigene și le-au transmis un mesaj puternic favoriților: ”Purtați tricoul alb-roșu cu mândrie și onoare / Luptați mâine până la ultima suflare!”. Cristi Mihai și colegii săi au intrat repede în „horă” și au scandat și cântat cot la cot cu fanii. Până acum, galeria UTA-ei obișnuia să facă astfel de acțiuni doar în cazul echipei mari, de obicei înaintea derby-urilor cu Poli, dar, fiind vorba de un meci cu un trofeu de masă, a ținut să-și arate atașamentul și susținerea și față de talentații juniori ai clubului.

3 comentarii

  1. Bravo baieti,luptati pana la ultima suflare si sa nu va fie frica de cei de la Viitorul care sunt adunati de prin toata tara,iar parintii platesc pentru ei# simbolica# suma de 3500 lei /luna ,doar pentru ca sunt la Academia Hagi.Jur,sunteti mai buni decat ei si mai talentati.Maine de la ora 14.00 tot Aradul este alaturi de voi !!!!!!!!!!!!

    0
    0
  2. Hai UTA, baftă multă băieți,sper sa deveniți campioni și nu uitați:”pentru noi doar UTA contează”!!!

    0
    0
  3. Hai baietii !!! hai cu VICTORIA !!! Aratati pe teren ca, sunte-ti mai buni ca, ei !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button