UTA Arad

A demarat campania de reînnoire a abonamentelor la meciurile UTA-ei: Aproximativ 100 de arădeni și-au rezervat deja locul pe „Francisc Neuman”!





Din această dimineață, clubul UTA a demarat campania de reînnoire abonamentelor. Timp de zece zile, cei care și-au plătit locul pe stadionul „Francisc Neuman” pentru întreg sezonul 2020-2021 au șansa să și-l păstreze achitând exact aceeași sumă ca vara trecută. Diferența este că de această dată, probabil, abonații, dar și alți spectatori vor avea acces la meciurile echipei favorite, procentul lor urmând a fi stabilit în funcție de protocoalele emise de autorități în funcție de evoluția pandemiei de COVID.

Până una alta, să vă informăm după aproape două ore de la deschiderea campaniei, aproximativ 100 de utiști și-au reînnoit abonamentele. Fie că s-au prezentat fizic la demisolul arenei din Calea Aurel Vlaicu, fie că au apelat la serviciile online de pe siteul uta.iabilet.ro

Așadar, să vă reamintim că perioada de reînnoire a abonamentelor vechi este de 16 – 26 iunie, iar abonamentele noi pot fi achiziționate din data de 29 iunie.

Programul de la arena „Francisc Neuman” (în perioada 16 – 26 iunie) este următorul:

Marți, orele 11.00 – 14.00 și 16.30 – 19.00

Miercuri, orele 11.00 – 14.00 și 16.30 – 19.00

Joi, orele 11.00 – 14.00 și 16.30 – 19.00

Vineri, orele 11.00 – 14.00 și 16.30 – 19.00

Sâmbătă, orele 10.00 – 13.00

ATENȚIE, NU LE ARUNCAȚI!!! (nu le deteriorați, nu le găuriți!)

Abonamentele (cardurile) rămân valabile și pentru sezonul 2021/2022. După efectuarea plății pentru reînnoire, le vom activa automat online.

Abonamentele (locurile) care nu au fost reînnoite în perioada 16 – 26 iunie, vor fi vândute la liber, începând cu data de 1 iulie 2021.

Prețurile abonamentelor au rămas neschimbate, abonații vechi care își reînnoiesc abonamentele de anul trecut în perioada 16 – 26 iunie 2021, vor beneficia de reducere.

Tip abonamentPreț         întreg  Preț redus – pentru abonații vechi, sezon 2020/2021
VIP2.000 lei
Tribuna 1600 lei 500 lei
Tribuna 2450 lei 375 lei
Peluză300 lei 250 lei

Copiii cu vârstă de până la 13 ani beneficiază de o reducere de 50%. Reînnoirea abonamentelor pentru copii, se poate face doar la stadionul “Francisc Neuman”!

Copiii cu vârstă de până la 3 ani au acces gratuit și vor sta în brațele însoțitorului.

Date/acte necesare pentru reînnoire abonament:

– Numele, prenumele abonatului;

– Număr telefon;

– Adresă email;

– Prezentarea cardului abonament, în cazul reînnoirii la stadion;

– Copie certificat naștere, în cazul copiilor.

8 comentarii

  1. Doctore, ai scris intr-o postare anterioara ca: „Suporterii mai in varsta au alte emotii ( chiar si la TV ) ,le vei cunoaste…cind vei trece de 40 de ani de suporter…pentru UTA.”
    Iti raspund aici ca: stai linistit, ca am mai mult de 40 de ani de suporter…mai mult de atat, am jucat fotbal, am si antrenat mai mult de 13 ani…si mai mult de atat, am fost implicat la UTA. Insa nu voi face bravura din asa ceva, nu ma voi considera „specialist”…si nu vor veni niciodata la mine in tribuna jucatorii sa ma bata, ci voi sustine echipa mereu, chiar daca voi fi dezamagit cateodata. Asta-i diferenta dintre noi, asta e ceea ce voi trebuie sa invatati. Mai lasati aroganta si rautatea acasa si fiti suporteri ! Iar pe cei care sunt mai tineri nu-i mai luati cu superioritate, ei chiar pot fi suporteri mai buni ca voi.

    P.S. Domnule Lucian, ma innebuneste ca dand clickuri pe Sportarad imi tot apare “400 – Bad Request, It is not a valid request” si nu ma lasa sa intru pe pagina accesata, ori sa postez.

    0
    0
      1. Ori de cate ori dau click sa dechid un topic, ori din cele din susul paginii, ori din dreapta, imi intra pagina „400 Bad Request”, apoi trebuie sa dau refresh pagina de multe ori si imi intra pagina, dar nu intotdeauna. Asa se intampla si cand postez si dau „Publica comentariul”, intra aceeasi pagina de „400 Bad Request”, nu ma ajuta sa dau refresh si trebuie sa intru din nou pe website, apoi dau click sa deschid topicul din nou, ca sa vad daca apare comentariul meu, nu de putine ori nu pot deschide topicul decat dupa multe incercari ori refreshuri, ca iar intra aceeasi pagina de „400 Bad Request”…te face sa te invarti in cerc.
        Din pacate, nu pot da nici o poza pe comentarii aici.

        0
        0
          1. Okay merci, voi incerca sa-l repar maine cand voi avea timp, folosesc Chrome si niciodata n-am avut asa ceva pana acum, poate cand am facut upgrade s-a intamplat sa se schimbe niste setari. Voi cerifica.

            0
            0
          2. Chrome,este cel mai vulnerabil motor de cautare,nu recomand nimanui,in veci…Amprenteaza,copiaza absolut fiecare comunicare,dupa care,trimite automat informatii personale,paralele,pe Mozilla,etc…Nu Chrome,sub nici o forma…

            0
            0
    1. @Cucu…Nu @sportarad este de vina,am trecut si eu prin asta…Goleste-ti memoria calculatorului,telefonului,istoricul,cosul de gunoi,apoi da un refresh…Succes…Asta este rezolvarea si va functiona perfect….Ai sa vezi…Dai o bere..:-)))

      0
      0
    2. @ Cucu…eu nu va cunosc personal ,( desi…mi-ar face placere)…Din postari, am dedus,…probabil gresit, ca sinteti mult mai tanar decit mine. Trageti gresit concluzia ca ma cred ” specialist”. Sint un simplu suporter, …vesnic utist,care la viata lui a vazut mult fotbal si pe teren si la TV. ( L-am si jucat la nivel de divizia C, am, de prin 1980, carnet de antrenor, am condus echipa de judet, si am stat pe banca, ca medic, la Strungul – cu Ionut Popa si Gabi Birau, ca medic. Am ajutat , ca medic,de multe ori si in multe feluri UTA, pe vremea lui Dan Ifrim, cu Coco Dumitrescu-l-am cunoscut, personal-, cu Domide, cu Boruga, sau cu Ionut Popa, pe banca). Am ramas amic cu multe generatii de jucatori, trecuti pe la UTA. Eu spun sincer ca emotiile mele,in timpul unui meci sint mari. Imi place un anumit tip de fotbal, cel deschis, spectaculos. Merg la fotbal cit pot de mult ( ultimul meci, la stadion …Portugalia -Ungaria), am fost cu nationala in peste 30 locatii,…prin Europa, dar sufletul ” de utist” ramane. Mai si gresesc, mai si exagerez, mai si spun chestii incomode….dar iubesc sincer…” pina la moarte…si dincolo de ea .” … UTA. Sa fim sanatosi ! UTA sa joace sezonul viitor, la Arad un fotbal care sa ii multumeasca pe suporterii ei. Nu cred ca cer…prea mult. PS. Eu pe sportarad am postat si postez, fara sa fiu banat, chiar daca multi ma critica si ma contesta

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button