Arhivă articole

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Negoescu revine din vacanță cu o „dublă” în contul primei echipe utiste, în testul cu selecționata juniorilor„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a finalizat prima săptămână de antrenamente de la reunire cu un joc școală în fața unei selecționate a juniorilor din cadrul Academiei „roș-albe”, aleasă chiar de Laszlo Balint după un trial făcut în urmă cu două zile. Testul s-a desfășurat chiar pe arena „Francisc Neuman” la peste 35 de grade Celsius, pe durata a două reprize de 30 de minute.

Stafful tehnic al prim divizionarei de pe Mureș a apelat încă din start și la ultimele achiziții, lituanianul Baravykas, albanezul Batha, argentinianul Passaglia și juniorul Mar. Acesta din urmă s-a și remarcat cu un șut superb de la distanță, cu stângul, ce a lovit bara la colțul lung. Hora a nimerit și el cealaltă bară, din dreapta lui Mociu, al treilea portar al lui Balint atingând ușor balonul la execuția golgheterului utist din ediția precedentă. Antal a avut și el o ocazie importantă, dar tabela a fost deschisă tot de Ioan Hora, după 21 minute de joc, dintr-un penalty obținut chiar de el din duelul cu Sabău.

Mini-repriza secundă s-a reluat cu o altă garnitură a juniorilor utiști pe teren, dar și cu tinerii Blaga, Mercioiu și Negoescu (revenit din vacanță) la prima prima echipă. Chiar ultimul avea să facă 2-0 la 4 minute de la reluare, după așezarea perfectă a lui Tomozei, care a făcut schimb cu Baravykas în banda dreaptă. Antal a ratat apoi o mare ocazie, trăgând prea sus din doar 12 metri. Evident prima echipă utistă a jucat doar cu fundașii centrali la mijlocul terenului, a avut o posesie net superioară și, până la urmă, a găsit și golul de 3-0. Traseul de la golul 2 s-a repetat, pasă Tomozei în centru, reluare Negoescu din 8 metri, un minut mai târziu „centralul” Saladea punând capăt disputei.

Peste exact o săptămână, tot pe arena din Calea Aurel Vlaicu, UTA urmează să dea piept cu Viitorul Șelimbăr, echipă nou promovată în Liga 2-a.

Formații: 

UTA I: Balauru (46 Blaga) – Baravykas, Tomozei, Ilie, Shlyakov – Passaglia, Batha – Antal, Bustea, Mar (31 Negoescu) – Hora (31 Mercioiu).

UTA II (prima repriză): Mociu – Haloș, Sabău, Salka, E. Codrea – Borcea, Mogoș, A. Vlad, C. Mihai – Simon, Pașcalău.

UTA II (repriza a doua): Roșca – Onișor, Pătlăgică, Cocriș, Cleuță – Andrieș, Rădulescu, Gavrilă, L. Bodri – N. Nagy, Rotea.

Arbitri: Sorin Saladea – Loredan Bogdan, Denis Calnacov

8
0
loading...

4 comentarii la articolul: “Negoescu revine din vacanță cu o „dublă” în contul primei echipe utiste, în testul cu selecționata juniorilor

 1. Dezamăgitor Antal….daca nici cu copii ăștia nu ești în stare să înscrie ,șutezi ca prostul in plopi din 11 metriiii. Eu nu tras mai tine nici o secundă la UTA. Nu știu ce vede Balint la tine…

  4

  9
  1. As I eu m-am gândit la asta..Cam asa e.. Dar sa speram ca totul va fi bine pana în final!!

   5

   0
 2. Bravo, Negoescu! Se pare ca tu vezi bine poarta. Sper să-ti dea sanse pt ca esti mai bun ca Denis Rusu.

  22

  2
 3. Baravykas,Passaglia,Batha,Mar,Mociu,Mercioiu și în special Negoescu, s-au evidențiat în în testul cu selecționata juniorilor.
  Bravo Negoescu, poți persevera dacă vei rămâne la fel de modest și combativ!
  Pot spune cu cercitudine, că UTA are un mijlocaș lateral stânga autentic și sper, titular meci de meci!
  Încă …nu avem vârfuri autentice!
  Forza UTA!!!

  15

  2

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.