UTA Arad

UTA își invită vechii și noii abonați la amicalul cu Șelimbărul





Asimilând declarațiile președintelui Iohannis și premierului Câțu de la mijlocul lunii mai, clubul UTA a făcut toate demersurile posibile să joace ultimul meci oficial al sezonului trecut pe teren propriu cu suporteri.

Autoritățile centrale s-au opus vehement, invocând lipsa unui protocol comun al Ministerului Sănătății și al Ministerului Tineretului și Sportului, astfel că echipa lui Laszlo Balint și-a luat punctele salvării matematice fără fani în tribunele arenei „Francisc Neuman”, după 1-0 cu Gaz Metan Mediaș.

Practic arădenii abonați în stagiunea 2020-2021 nu au asistat pe viu la niciun meci al „roș-albilor” acasă, iar conducerea clubului s-a gândit să le ofere o mică consolare.

Prin urmare, susținătorii Bătrânei Doamne sunt așteptați în tribunele arenei din Calea Aurel Vlaicu cu ocazia singurului meci amical pe care Florin Iacob și colegii săi îl dispută la Arad în această vară.

Iată și anunțul oficial al grupării utiste :

Vineri, 25 iunie, ora 11:00, UTA va disputa un meci de verificare împotriva formației Viitorul Șelimbăr, pe Arena “Francisc Neuman”. Au acces la joc toți abonații noştri, atât cei care şi-au prelungit abonamentele, cât şi cei care nu le-au prelungit încă. Accesul se face pe la Tribuna I “Coco Dumitrescu”. 

După confruntarea cu noua divizionara secundă din județul Sibiu, mai precis, duminică, arădenii se vor muta în Slovenia pentru un stagiu de pregătire de 12 zile.

18 comentarii

  1. Frumos gest din partea conducerii echipei UTA.De abia aștept sa vad noile achiziții și bineînțeles „schema” de joc a lui Balint,deși la acest prim meci amical nu e concludenta.

    0
    0
  2. Acele 4-5 ocazii clare de gol pe care le-am văzut aproape în fiecare meci, să se transforme în 4-5 ocazii de gol pe repriză, din care să înscriem jumătate!
    În acest moment, numeric, stăm bine, valoric, vom vedea…
    UTA pare să aleagă sistemul de joc 4-2-3-1, care se va schimba în dinamica jocului. Să vină și atacantul și suntem din nou alimentați cu entuziasm, la începutul unei noi ediții al ligii 1.
    Hora, Miculescu și sperăm …viitorul titular, vor fi cei 3 atacanți ce se vor bate pentru un singur post!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  3. Geniala modalitate au ales. Ora 11 într-o vineri cand majoritatea muncim. Si asa temperaturile sunt foarte ridicate, puteau face un gest frumos si sa se joace in nocturna cu o prezentare a noilor veniti înainte. Ala da, chiar era un gest frumos.

    0
    0
    1. Dacă se gândeau și la noi, amărâții de suporteri puteau sa aleagă o ora când puteam sa fim și noi acasă! Eu, personal am reînnoit abonamentul la trib. 1,si abia așteptam să-i vad! Poate pe viitor vo-r lua unele decizii în care sa înțeleagă ca acest fenomen, defapt include și spectatorii! În rest Hai UTA!

      0
      0
  4. Doamne…la ora 11?? De ce naiba nu ați pus seara la 21,să vină cat mai multa lume pe racoare …sau Sâmbătă cand nu mergem la job!!

    0
    0
    1. E meci de pregătire, nu meci demonstrativ. Meciurile de pregătire se fac în funcție de programul echipei nu de programul suporterilor. Nici mie nu-mi convine ora dar nu intră în atribuțiile mele de suporter să decid când, la ce oră, unde și contra cui joacă echipa, pentru că nu știu toți factorii care intră în ecuația unei asemenea decizii.

      0
      0
      1. meciul e pt suporteri,sau abonati din pacate multi muncim la ora aia ,asta e,normal va fi galeria prezenta si foarte putini suporteri,pacat,forza uta ,oriunde,oricand

        0
        0
  5. LUCIANE !!! Meciul se televizeaza cumva pe TV. Arad s-au fecebook UTA. ? Te rog frumos sa imi dai si mie un raspuns. Multumesc.

    0
    0
    1. Nelule,nefiind un meci oficial cu drepturi rezervate TV,probabil ca vor filma TV.Arad si bineinteles canalul You-Tube UTA oficial…Se va sti…Dar mai mult ca sigur!Te anunt…

      0
      0
  6. Nu stiu ce sa zic…Ziua lucratoare si ora 11,nu este tocmai cea mai adecvata,dupa atata foame de fotbal,matineu de Liga a 2-a…si vad multe pareri de rau,inclusiv din partea mea, ar fi fara sens…Sunt ferm convins ca se putea seara,pe racoare…Dupa atata frustrare,comparand cu alte arene noi,inaugurate,inainte de pandemie,parca am fi asteptat o echipa de top,invitata…Inca nu e tarziu,inainte de inceperea oficiala a campionatului,ca „tras linia” inainte de a intra in batalii…
    Selimbar,nu cred ca si-ar fi permis 2 nopti de cazare,casa-masa,ca nou promovata,nu are nici macar buget asigurat si lot conturat,pentru L2,le va fi greu…Dar atentie mare…Orice nou promovata,vrea sa demonstreze ca merita..”om vedea”…Succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button